Ren din NU’EST este testat negativ + nu va participa la „2021 KBS Song Festival”

NU'EST: muere el abuelo de Ren, confirma Pledis y suspende live de  aniversario | Vlive | Choi Minki | familia | Kpop | Cultura Asiática | La  República

Artistul nu va participa la „2021 KBS Song Festival”!

În data de 16 decembrie, agenția Pledis Entertainment a dat o declarație oficială cu privire la starea de sănătate a lui Ren din NU’EST, după ce acesta a luat contact cu o persoană infectată cu COVID19:

„Bună ziua! Noi suntem Pledis Entertainment.

În data de 14 decembrie, s-a confirmat faptul că Ren a luat contact cu o persoană infectată cu virusul COVID19. În data de 15 decembrie, artistul a fost supus unui test PCR, iar apoi a fost confirmat negativ. Nu a existat niciun contact între Ren și ceilalți idoli din grupul NU’EST pe perioada testării sale.

Toți membrii NU’EST au făcut a doua doză de vaccinare împotriva virusului COVID-19 la începutul lunii noiembrie. În consecință, chiar dacă aceștia intră în contact cu un pacient confirmat, nu există restricții privind activitățile sale dacă rezultatele testului PCR sunt negative. În plus, Ren nu are niciun simptom specific acestui virus. Cu toate acestea, pentru a asigura sănătatea și siguranță persoanelor din jurul său, Ren a intrat în carantină și va face teste PCR adiționale.

Drept urmare, artistul va lipsi de la evenimentul cunoscut drept „2021 KBS Song Festival”, care este programat pe data de 17 decembrie. Trupa va participa în formula de patru. Vă cerem înțelegerea. Vom continua să acordăm prioritate sănătății și siguranței artiștilor noștri și ne vom conforma cu fidelitate solicitărilor și îndrumărilor autorităților sanitare.

Mulțumim.”

sursa: soompi

Un gând despre „Ren din NU’EST este testat negativ + nu va participa la „2021 KBS Song Festival”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s