[CCC] SM Entertainment și-a pierdut culoarea?

Netizens say that SM Entertainment has released nothing but hits this year | allkpop

Unii internauți susțin faptul că SM Entertainment nu mai e ce a fost.

Recent, a fost lansată o postare scrisă de către un internaut pe o comunitate online, pentru a dezbate un nou subiect. Acesta a scris: „De mult timp simt aceste lucruri, însă după ce am văzut noile lansări ale trupei NCT, m-am convins. Atmosfera transmisă de aceștia din 2016 a fost una perfectă, însă simt că acea calitate a melodiilor scade cu fiecare revenire…Mulți mi-au spus că după debutul trupei aespa, culoarea specifică SM a revenit, însă nu simt că este atmosfera originală a companiei….”

Seoul Gangnam Gu Samsung Dongsouth Korea Stock Photo (Edit Now) 1627235407

După postarea internautului, mai multe persoane s-au adunat pentru a dezbate subiectul. Să vedem ce păreri au avut și alții!

 1. Nu trebuia să asculți NCT de atunci. De fiecare dată când trupa a lansat o nouă melodie, toată lumea a spus că SM își pierde culoarea într-un mod semnificativ…
 2. Mi-aș dori ca acel Yoo Young Jin să se oprească din a-i forța pe membrii NCT să cânte în acel mod!! De ce ai impune unor persoane să cânte într-un alt stil, diferit de cel care le este confortabil?? Serios, stilul respectiv nu este potrivit pentru NCT.
 3. Se pare că toți membrii personalului care se mai pricepeau pe domeniul lor au plecat…Acum au rămas doar bătrânii care fac ca originalitatea SM să se piardă.
 4. Toate melodiile recente lansate de Kenzie sunt nasoale.
 5. Personal, cred că au ratat multe lucruri când au ales piesa „Sticker” ca melodie de titlu pentru album. Înainte de lansarea melodiei, au avut parte de o creștere uriașă a fanilor, așa că trupa trebuia să lanseze melodii pe același concept care le-a adus faima..dar ei au ales altceva, Păcat!!
 6. Doar (f)x și SHINee sunt trupele reprezentative ale agenției! Ele au adus acea culoare pierdută în prezent.
 7. Eh, de ce sunt oamenii așa doar din cauza grupului NCT? De data aceasta nu este menționată și trupa aespa?? Per asamblu, artiștii de la SM fac treabă grozavă cu lansările și evenimentele lor..De ce doar NCT este văzută într-un mod rău? Mă întreb cine este responsabil pentru acestea…..
 8. Ah, ce dor îmi e de vremurile legendare ale agenției! TVXQ, Girls’ Generation, SHINee, f(x), EXO….
 9. Calitatea melodiilor de titlu au scăzut cu mult față de cele din trecut.

Tu ce părere ai?

sursa: naverdaily

4 gânduri despre „[CCC] SM Entertainment și-a pierdut culoarea?

 1. iulia067

  Cred că NCT ar trebui să revină la vechiul stil. Kick it este ultima melodie care îmi place cu adevărat. Sticker? Mi s-a părut horror. Păcat de băieți, că sunt talentați

  Apreciază

  Răspunde
 2. zicoji13

  E adevărat, nu pot nega, până și eu am simțit schimbarea, și ceva nu se mai leagă, dar eu zic să îi susținem, dacă sunt artiștii noștri preferați, trebuie să le arătăm că suntem oricum alături de ei. Cum ne bucurăm de ceva colorat și frumos, trebuie să acceptăm și ceva mai puțin colorat.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s