Internauții o roagă pe Jung Ho Yeon, actrița care a jucat în „Squid Game”, să mănânce

Te rog mănâncă” sunt cuvintele pe care internauții i le-au adresat lui Jung Ho Yeon.

Recent, Jung Ho Yeon a încărcat o serie de fotografii pe contul oficial de Instagram în dreptul căreia atât fanii, cât și prietenii acesteia și-au exprimat îngrijorarea cu privire la greutatea ei. Fotografiile o înfățișau pe Ho Yeon îmbrăcată cu diverse ținute pe care le-a purtat la spectacolele avute în străinătate.

O fotografie a ieșit în evidentă deoarece brațele modelului ce a devenit actriță de curând par extrem de subțiri, iar oasele sternului îi sunt foarte proeminente.

Într-un interviu pentru „Star News ”, Jung Ho Yeon a dezvăluit că„ datorită programului nici măcar nu am avut timp să mănânc ”. Ea a mai spus: „Deci, am slăbit mult prea mult. Toate hainele ce mi se potriveau atunci când am venit prima dată în America îmi sunt prea largi acum ”.

De asemenea, a fost dezvăluit și faptul că greutatea ei inițială de 49 de kg ( la o înălțime de 176 cm) a scăzut cu 4 kg de la finalizarea filmărilor pentru „Squid Game ”. Acest lucru pare a se datora programului ei încărcat ce se va elibera abia în februarie 2022.

În secțiunea de comentarii, prietenii și fanii artistei au lăsat numeroase mesaje de îngrijorare cum ar fi:

Te rog să mănânci ceva”

„Prieteno, ai de gând să rămâi numai oase?”

„ Imi plac siluetele slabe… dar slabul asta e prea nesănătos”

„Ești drăguță, dar sincer, ar trebui să mănânci puțin”

Sursa

10 gânduri despre „Internauții o roagă pe Jung Ho Yeon, actrița care a jucat în „Squid Game”, să mănânce

 1. Jungkookie

  Sunt unele persoane care mananca excesiv de mult si nu se ingrasa sau unele persoane nu mananca curespunzator datorita stresului. Sper totusi ca nu tine diete dure si sper ca are grija de ea:(

  Apreciază

  Răspunde
 2. Mămăruță

  Sper că e bine! Sunt sigură că toată munca riguroasă pe care a îndeplinit-o pentru filmări nu i-a lăsat timp pentru a avea grijă de sănătate. Am încredere în ea și sunt sigură că she will get back on track! Unele comentarii lăsate de fani sunt exagerate, totuși, nu e ca și cum intenționat a slăbit. E frumoasă oricum și îi doresc numai bine!

  Apreciază

  Răspunde
 3. Daizy

  O apreciez mult pe Jung Ho Yeon, este un model și o actrița extraordinara. Sunt sigura ca greutatea ei s a schimbat atât de drastic datorită programului încărcat. Sper sa aibă de acum înainte mai multă grija de sănătatea ei. Ii doresc multă sănătate :))

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s