Un videoclip despre actorul Yoo Ah In devine viral: “Iubitul său este un bărbat foarte capabil”

Un videoclip YouTube despre viața privată a actorului Yoo Ah In a ajuns în centrul atenției, cu peste 500 000 de vizualizări.

Pe 8 decembrie, canalul YouTube „Class B Issue” a încărcat un videoclip intitulat „Yoo Ah-in’s boyfriend is a talented photographer (ft. Seoul National University)” (Iubitul lui Yoo Ah-in este un fotograf talentat (cu Universitatea Națională din Seul), care a depășit 500.000 de vizualizări până pe 22 decembrie.

Videoclipul a devenit un subiect fierbinte datorită conținutului său. “Class B Issue” a evidențiat un bărbat, spunând că este iubitul lui Yoo Ah-in. Acest canal media a mai susținut că cei doi făceau și semne publice de iubire pe Instagram (Lovestagram).

Bărbatul menționat de „Class B Issue” este fotograful profesionist A, care a absolvit Universitatea Națională din Seul.

Yoo Ah-in a postat o poză cu A pe SNS în trecut, spunând: „De ce domnul fotograf (A) își deschide ochii așa?” În aceeași zi, A a postat și o poză cu Yoo Ah-in pe contul său și a scris: „De ce deschizi ochii așa?”

Explicând această parte,“Class B Issue” a spus: „Internauții au început să găsească indicii, spunând că cei doi joacă Lovstagram”.

„De câte ori A postează o poză cu Yoo Ah In, el folosește expresia „Înțelegi? Huh?’ mult. Există, de asemenea, o fotografie cu mâna lui pe fața lui Yoo Ah In”, a mai spus.

“Class B Issue” a concluzionat: „Sper că acești artiști, care în prezent sunt o minoritate în Coreea, vor arăta lucrări mai bune prin dragoste.” În comentarii, mulți internauți și-au exprimat opiniile, spunând: „Un fapt destul de cunoscut. Publicul larg știe multe despre asta”, „Arată bine unul cu celălalt”, „Îi susțin” și „Sunt îngrijorat că nu vor posta nimic pe Instagram după ce au vizionat acest videoclip.”

Cu toate acestea, conținutul videoclipului este doar o presupunere a celui care l-a realizat. Yoo Ah In nu a menționat niciodată asta. Cu toate acestea, videoclipul este încă public pe YouTube. Ca urmare a confirmării, un videoclip cu același conținut a fost postat și pe un canal numit „News Wiki” pe lângă „Class B Issue”.

Wiki Tree l-a contactat pe Yoo Ah In pentru a-i afla punctul de vedere cu privire la conținutul aferent, dar în prezent acesta nu poate fi contactat.

Între timp, Yoo Ah In a spus odată, într-un interviu acordat unui portal de presă, că zvonurile legate de homosexualitatea lui erau „zvonuri umflate și distorsionate”.

 

Sursa

Un gând despre „Un videoclip despre actorul Yoo Ah In devine viral: “Iubitul său este un bărbat foarte capabil”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s