JTBC va difuza în această săptămână 3 episoade din K-drama „Snowdrop” pentru a „clarifica neînțelegerile”

Ca răspuns la escaladarea criticilor și protestele împotriva noului serial dramă  „Snowdrop” cu Jung Hae In, Jisoo de la BLACKPINK, Jang Seung Jo, Kim Hye Yoon, Yoo In Na și alții, JTBC a lansat o declarație oficială pe 23 decembrie pentru a anunța modificări ale programului de difuzare a dramei pentru această săptămână.

JTBC a declarat:

Episoadele 3-5 din „Snowdrop” vor fi difuzate în această săptămână în perioada 24 decembrie (vineri) până în 26 decembrie (duminică).

Episodul 3 va fi difuzat pe 24.12 la 22:30 (ora Coreei).
Episodul 4 va fi difuzat pe 25.12 la ora 22:30 (ora Coreei).
Episodul 5 va fi difuzat pe 26.12 la 22:30 (ora Coreei).

Controversa cu privire la „Snowdrop” de la JTBC este în derulare. Așa cum este standardul pentru toate dramele difuzate, este imposibil să dezvăluim povestea completă a oricărei serii înainte de difuzarea sa, iar acest lucru a provocat o gravă neînțelegere cu privire la dezvoltarea primei părți a intrigii. Drept urmare, pentru a alina îngrijorările telespectatorilor noștri, JTBC a decis să difuzeze în mod special episoadele viitoare ale dramei mai devreme.

În timpul episoadelor 3-5 care vor fi difuzate în această săptămână, povestea va dezvălui de ce personajul masculin Su Ho, un spion nord-coreean, a fost trimis în Sud, precum și relația sa cu sistemul de putere ilegal și de ce personajul său s-a deghizat ca un student protestatar. Povestea va dezvălui în continuare că Agenția pentru Planificarea Securității Naționale este însăși organizația care aduce spioni din nord în sud, iar adevărata luptă pentru putere și bani între liderii din nord și din sud va începe să se desfășoare în timpul acestor episoade.  Povestea va continua apoi să dezvăluie modul în care personajele tinere se încurcă ireversibil în relațiile secrete dintre liderii puternici din cele două părți.

JTBC susține respectarea tuturor punctelor de vedere și opiniilor. Pentru a ține seama de opiniile telespectatorilor, JTBC ascultă cu atenție conversațiile care au loc în prezent prin intermediul forumurilor de discuții ale telespectatorilor și al diferitelor platforme online. Am ales să mergem mai departe cu această difuzare specială timpurie pentru a rezolva problemele în curs ridicate de telespectatori. JTBC promite că va continua să facă tot posibilul pentru a auzi vocile telespectatorilor noștri cu putere și clar și pentru a oferi spectatorilor conținut de bună calitate în viitor.
Emisiunea de divertisment „Liberation Town”, care este difuzată de obicei vineri seara la 22:30 (ora Coreei), va fi difuzat în consecință pe 25 decembrie (sâmbătă) la 18:50 (ora Coreei),.”

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s