V din BTS vorbește despre inspirație, iubirea pentru ARMY și altele

BTS’s V Shares On His Inspiration For Music In Everyday Life, Spreading Love From ARMY, And More

Artistul a fost invitat să participe la un pictorial realizat de revista Vogue Korea!

În cadrul interviului care a urmat după realizarea ședinței foto, V din BTS a vorbit puțin despre personalitatea sa: „Când există un lucru care mă deranjează, mă concentrez în mod constant să depun efortul de a depăși asta. De exemplu, dacă o emoție mă copleșește, cânt un cântec despre ea. Indiferent dacă este o melodie bună sau nu, este o melodie completă. Acest sentiment care îmi spune că am realizat ceva, mă ajută să trec mai ușor peste un lucru dificil.”

Având 15 melodii înregistrate sub numele său de către Asociația Coreeană pentru Drepturile de Autori muzicali (KOMCA), idolul a explicat: „Încerc să m[ inspir zi de zi. De exemplu, zilele acestea mă inspir din proiectele altora. Ieri, m-am uitat la „Forrest Gump” pentru prima dată după ceva timp și am plâns puțin. Personajul principal a spus că nu știe dacă fiecare om are un destin, sau e aici pur și simplu întâmplător, iar acest lucru m-a întristat.”

În ceea ce privește succesul trupei BTS, V a comentat: „Eu cred în soartă. Cu toate acestea, aș mai fi fost cântăreț dacă aș da timpul înapoi? S-ar putea să nu. De aceea cred că toate acestea se întâmplă cu un scop. Primul punct de cotitură din viața mea a fost când am făcut cunoștință cu membrii BTS. Al doilea punct a fost debutul grupului și antrenamentul. Pentru că totul a început de la o companie mică, am reușit să formăm un lucru solid. Chiar dacă mentalitatea mea s-a schimbat cu mult, și pe atunci îi vedeam pe membrii ca pe o familie. ”

Mai apoi, artistul a mărturisit că termenul de „comunicare” între el și fanii ARMY este unul prea formal: „Vreau să fiu prieten cu ARMY. Simt uneori asta prin mesajele lor de pe Weverse, când aceștia îmi mărturisesc anumite lucruri. Nu vreau să abordez fanii cu o mentalitate de afaceri. Fac poze cu ei pentru că îmi place asta, lucrez la proiecte pentru că îmi place și încerc să mă apropii de oameni pentru că îmi face plăcere acest lucru. Uneori trebuie să mă comport foarte formal, dar nu îmi prea iese. Aceasta ar fi slăbiciunea mea.”

Spre final, V a împărtășit: „În trecut am scris pe o hârtie că visul meu este să devin cântăreț, când eram în școala elementară. Nimeni nu m-a luat în serios, spunându-mi că unul ca mine nu ar putea ajunge în industria muzicală. Cu toate acestea, trupa BTS a fost aceea care mi-a făcut visul să devină realitate. Se spune că nu poți să î’i faci o carieră din ceva ce îți place, iar acea activitate trebuie să rămână la statutul de hobby. Eu nu cred asta. Din moment ce fac ceva ce îmi place, pot exersa mult acel lucru la care mă pricep și să evoluez pe acea parte. În plus, fac ceva ce îmi place, dar și oamenilor le place asta. În sine, este o muncă semnificativă.”

sursa: soompi

6 gânduri despre „V din BTS vorbește despre inspirație, iubirea pentru ARMY și altele

  1. Dascalu Daniela Mariana

    Buna asi dori sa particip! Imi place ce postati dar miar placea sa posta cate un articol pentru fiecare trupa kpop in care sa spuneti cum a debutat si cum a evoluat pana in prezent. Si asa fani poate care le place o trupa dar nu cunosc bine trupa pot afla mai multe despre aceasta.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s