Suga din BTS este testat pozitiv pentru COVID-19

Potrivit Big Hit Music, pe data de 24 decembrie membrul grupului BTS, Suga, a fost testat pozitiv pentru COVID-19.

Mai jos găsiți declarația oficială a casei de discuri a artistului, postată pe Weverse:

„Bună ziua, suntem Big Hit Music.

Suga din BTS, care a fost testat PCR pentru COVID-19 imediat după ce a revenit în Coreea pe data de 23 decembrie (joi), a primit rezultatul pozitiv, fiind depistat ca având virusul, începând cu data de 24 decembrie (vineri), în timp ce se afla în auto-izolare.

Suga a primit a doua doză de vaccin anti COVID-19 la sfârșitul lunii august a acestui an, iar în prezent nu se confruntă cu niciun simptom anume.

În timpul vacanței oficiale a membrilor BTS, rapperul a desfășurat activități individuale în Statele Unite ale Americii. Înainte de plecarea sa din SUA, Suga a mai fost supus unui test PCR de depistare a virusului și a primit rezultat negativ. Conform procedurilor actuale de călătorie ale Coreei de Sud în vederea situației pandemice, acesta a fost nevoit să facă un alt test PCR de îndată ce a sosit în Coreea înainte de a-și începe carantina. Deoarece cazul său a fost confirmat ca pozitiv, după ce acesta și-a început carantina, nu a existat niciun contact între el și ceilalți membri BTS.

Big Hit Music intenționează să prioriteze starea de sănătate a lui Suga, având siguranța artiștilor ca obiectiv principal, astfel încât membrul BTS să se poată recupera cât mai repede posibil. De asemenea, agenția promite să coopereze cu sârguință cu instrucțiunile și îndrumările autorităților sanitare.

Vă mulțumim.”

Sursa

13 gânduri despre „Suga din BTS este testat pozitiv pentru COVID-19

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s