Actrița Lee Yoo Bi se află într-o relație cu Jungkook din BTS? Agențiile lor oferă un răspuns

Las agencias de Jungkook de BTS y Lee Yoo Bi niegan rumores de citas

Lee Yoo Bi se întâlnește cu Jungkook din BTS? Agențiile vedetelor oferă un răspund oficial.

Recent, un YouTuber care postează conținut despre vedetele K-pop, a încărcat un videoclip pe contul său personal și susținea că cele două vedete k-pop se întâlnesc. Potrivit videoclipului, Lee Yoo Bi este o mare fană Jungkook. Mai mult, s-a remarcat că fratele mai mare al lui Jungkook, și sora mai mică a lui Lee Yoo Bi, se urmăresc pe rețelele de socializare. YouTuber-ul a mai împărtășit că cei doi au purtat haine și brățări asortate, iar Jungkook se potrivește descrierii lui Lee Yoo Bi despre tipul său ideal, „un bărbat cu trăsături masculine și cu ochii drăguți”.

Pe 27 decembrie, agenția lui Lee Yoo Bi, Y-Bloom Entertainment, a comentat despre această situație: „Este un zvon nefondat. Știrile despre relația dintre Lee Yoo Bi și Jungkook sunt complet false. Nu s-au văzut niciodată și nici măcar nu se cunosc. Este adevărat că Lee Yoo Bi îl cunoaște personal pe Suga, dar asta a fost cu mult timp în urmă. Nici măcar nu știm dacă mai vorbesc în acest moment.”

În aceeași zi, agenția lui Jungkook, Big Hit Music, a declarat că nu este adevărat că acesta se întâlnește cu Lee Yoo Bi. De asemenea, agenția a dezvăluit că va întreprinde acțiuni legale împotriva postărilor rău intenționate și a informațiilor false legate despre trupa BTS.

Sursa: soompi.es

10 gânduri despre „Actrița Lee Yoo Bi se află într-o relație cu Jungkook din BTS? Agențiile lor oferă un răspuns

 1. Madalina

  Mulțumesc ar fii bine ca agențiile idolilor sa ia măsuri ar fii bine pentru fani cât și pentru ei urăsc oameni care povestesc știri false in general doar pentru vizionare și multa like uri urat din partea acestora

  Apreciază

  Răspunde
  1. leeori

   So what ?! Adevărat sau fals este viața lor privată . Adevărații fani sunt cei care îi iubesc și îi respectă . Vor accepta și îi vor sprijini orice hotărâre ar lua . „Zvonacii” trebuie pedepsiți.

   Apreciază

   Răspunde
 2. Pingback: Cele mai populare articole pe K-POP ROMÂNIA în 2021 | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s