Cine este cea mai bogată artistă din trupa Girls on Top

SM Entertainment’s newest group, Girls on Top, includes seven K-pop heavy hitters. Photo: @GirlsOnTop_SM/Twitter

Să aflăm cine este cea mai bogată artistă din noul super grup de fete!

Noua trupă de fete, Girls on Top, de la SM Entertainment este formată din unii idoli de top ai companiei: Winter și Karina din aespa, Seulgi și Wendy din Red Velvet, Taeyeon și Hyoyeon din Girls’ Generation și BoA.

De la canale de YouTube sau colaborări cu Nike, Hyundai și Coca-Cola, la colaborări cu Kai din EXO și Ricky Martin, fetele au câștigat milioane înainte să facă parte din trupa GOT.

Girls on Top este unul dintre cele mai noi trupe K-pop, aparținând SM Entertainment, și a debutat pe 1 ianuarie. Cele 7 artiste nu sunt străine audienței companiei, fiind unele dintre cele mai cunoscute cântărețe în lumea K-popului.

Mulțumită succeselor anterioare, acestea sunt deja milionare, însă să vedem cine este cea mai bogată artistă din trupă.

1. BoA: 25$ milioane de dolari

Twenty studio albums and a string of K-dramas and films has made Boa rich beyond most people’s wildest dreams. Photo: @boakwon/Instagram

De peste două decade în industria de divertisment, BoA este cunoscută ca „Regina K-popului” nu numai în țara sa, dar și în Japonia, China și Singapore. De când a debutat în anul 2000 la vârsta de doar 14 ani, artista de 35 de ani a lansat 20 de albume, dintre care 10 în coreeană, 9 în japoneză și unul în engleză.

2. Taeyeon: 8-15$ millioane de dolari

Taeyeon este una dintre cele mai proeminente artiste din Coreea de Sud, nu doar ca lider și vocalistă a trupei legendare din a doua generație, Girls’ Generation, dar și ca artistă solo.

Taeyeon from Girls’ Generation is also successful as a soloist and soundtrack song writer. Photo: @taeyeon_ss/Instagram

Artista de 32 de ani câștigă de asemenea milioane din canalul său de YouTube, care în prezent are 1.28 milioane de abonați, precum și sponsorizând branduri coreene ca Nature Republic, Banila Co., Paris Baguette și Hyundai.

3. Hyoyeon: 5$ millioane de dolari

Înainte să debuteze în Girls’ Generation, Hyoyeon era deja în lumea divertismentului, lucrând alături de coregrafi internaționali și artiști. A făcut parte și din echipa de dansatoare a lui BoA.

Hyoyeon has accumulated wealth from her DJ gigs in addition to her career with Girls’ Generation. Photo: @hyoyeon_x_x/Instagram

Artista în vârstă de 32 de ani a avut o carieră solo de DJ în cluburi și festivaluri. Averea sa este în jur de 5 milioane de dolari americani, conform Seoul Space.

4. Wendy: 4$ milioane de dolari

Wendy a debutat în 2014 ca vocalistă principală a trupei Red Velvet. Aceasta a colaborat cu mulți artiști printre care: Kangta, Eric Nam, Ricky Martin și John Legend. Ea a debutat ca artistă solo în aprilie 2021 cu melodia sa „Like Water”.

Red Velvet’s Wendy has sung with international stars including Ricky Martin and John Legend. Photo: @todayis_wendy/Instagram

Artista câștigă în jur de 4 milioane de dolari americani, conform KpopStarz.

5. Seulgi: 4$ milioane de dolari

O altă vocalistă a trupei Red Velvet, Seulgi, a luat parte la câteva proiecte de colaborare și a participat la emisiuni de divertisment, precum „Law of the Jungle in Mexico”, „Secret Unnie” și „Cool Kids”.

Seulgi from Red Velvet is the group’s resident fashion and beauty queen, with numerous brand endorsements under her belt already. Photo: @hi_sseulgi/Instagram

Artista de 27 de ani este și un model pentru articole fashion și cosmetice. Aceasta este ambasadoare a firmelor Nike Coreea, Converse Coreea, Salvatore Ferragmo, L’Occitane și Amuse, dar și mărci precum Coca-Cola, Volkswagen au lucrat cu idolul.

6. Winter: 1.2$ milioane de dolari

Winter este prima artistă ce s-a alăturat trupei aespa. Trupa a debutat în anul 2020 cu melodiile de succes „Savage”, „Next Level”, „Black Mamba”, „Iconic”, „I’ll Make You Cry”, „Forever”, „Yeppi Yeppi” și altele.

Winter may be lower down the GOT rich list, but considering she only debuted a year ago, the 20-year-old is doing pretty well. Photo: @winter_aespa_a/Instagram

Succesul grupului s-a bucurat de contracte de marcă cu Givenchy, Clio, Eider și Mediheal. Aceasta are o avere în jur de 1.2 milioane de milioane de dolari, conform K Mag.

7. Karina: 1$ milion de dolari

Karina face parte din trupa aespa și a fost votată de internauți ca „Regina vocaalistă a K-popului”.

Fans voted Aespa’s Karina “Vocal Queen of K-pop” – will she bring her impressive rap skills to Girls on Top? Photo: @karina_aespa/Instagram

Ea a apărut în videoclipul lui Taemin din SHINee pentru melodia „Want” și a dansat alături de Kai din EXO. Artista în vârstă de 21 de ani are o avere în jur de 1 milion de dolari, conform Celeb Vogue.

Sursă: SCMP

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s