Park Min Young și Song Kang se privesc îndrăgostiți în “Weather Forecast People: Cruel Story of Office Romance” 

Watch: Park Min Young And Song Kang Make Heart-Fluttering Eye Contact In New Teasers For Office Romance Drama

K-drama “Weather Forecast People: Cruel Story of Office Romance” lansesază teasere atractive cu vizualii Park Min Young și Song Kang. Vom avea parte de o  nouă dramă hit?

Este o nouă dramă despre munca pasionată, dar imprevizibilă și viețile amoroase ale oamenilor care lucrează la Administrația Meteorologică din Coreea, serviciul național de prognoză meteo din Coreea.

Park Min Young joacă rolul meteorologului Jin Ha Kyung, o persoană inteligentă și foarte organizată, care face totul ca la carte și cu o fire exigentă, care își păstrează viața personală și cea profesională separate. Song Kang îl interpretează pe reporterul special Lee Si Woo, un spirit liber care gândește mereu în afara stereotipurilor. În ciuda IQ-ului său impresionant de 150, nu îi pasă decâd de vreme.

Pe 5 ianuarie, drama a lansat primele imagini cu Jin Ha Kyung și Lee Si Woo împreună. Primul teaser îi surprinde pe cei doi la lucru la  Administrația Meteorologică. Lee Si Woo ține cu atenție mâna lui Jin Ha Kyung, iar cei se privesc în ochi și zâmbesc fericiți.

Al doilea teaser îi arată pe Jin Ha Kyung și Lee Si Woo în afara biroului noaptea. Jin Ha Kyung nu poate să-și ascundă zâmbetul în timp ce știe că Lee Si Woo o urmărește chiar în spatele ei. De asemenea, Lee Si Woo o observă cu drag, fără să spună niciun cuvânt. Chiar și când cei doi merg pe același drum împreună, creează o atmosferă romantică.

La fel ca vremea instabilă, și povestea de dragoste de birou dintre Jin Ha Kyung și Lee Si Woo va fi imprevizibilă. Echipa de producție a împărtășit: „Pe lângă faptul că are o poveste interesantă și este prima dramă coreeană despre Administrația Meteorologică, povestea de dragoste a angajaților de la meteo va fi un alt punct focal. În centrul acestui punct se află Park Min Young și Song Kang. Aceste videoclipuri teaser, care previzualizează pe deplin acea atmosferă [romantică] doar cu privirile și zâmbetele celor doi actori, fără nicio replică, surprind perfect chimia lor zguduitoare. Le rugăm spectatorilor să aștepte cu nerăbdare drama.”

“Weather Forecast People: Cruel Story of Office Romance”  are premiera în februarie.

 

“Weather Forecast People: Cruel Story of Office Romance” 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s