Internauții chinezi o „laudă” pe Yiren din EVERGLOW pentru că nu i-a salutat pe cei dragi de Noul An după stilul coreean

Pe 2 ianuarie, grupul de fete EVERGLOW a ținut o întâlnire cu fanii pentru promovarea cel de-al treilea mini album „Return of the Girl”.

În aceeaşi zi, membrele EVERGLOW au decis să-și salute cu respect fanii pentru Anul Nou. Din cele 6 membre EVERGLOW, 5 dintre ele s-au înclinat în fața fanilor cu mâinile și în genunchi, în salutul tradițional coreean keun jeol. Cu toate acestea, Yiren, singura membră chineză a echipei, nu s-a înclinat după metoda coreeană și, în schimb, a salutat fanii cu un salut chinezesc în stilul tradițional în care  mâinile se pun împreună.

Potrivit diferitelor rapoarte de presa din 6 ianuarie, acțiunile membrei EVERGLOW sunt în prezent „lăudate” de internauții chinezi pe diferite platforme SNS. Unele dintre comentariile internauților chinezi au inclus: „Chinezii nu se pun în genunchi decât dacă sunt în fața părinților.Un idol mândru care protejează tradiția chineză”, „ Bună treabă Yiren”, „Dă un exemplu bun pentru chinezii care promovează peste mări”, „Răspândește cultura chineză în alte țări” și multe altele.

Cu toate acestea, internauții coreeni au avut reacții opuse, cum ar fi, „Acum inventează chestii despre existența unei „tradiții” ca chinezii să nu se îngenuncheze?”, „Până mâine chinezii vor zice probabil ca, „Keun Jeol este o tradiție chineză~’”, „Este prea mândră să facă ceva respectuos pentru fanii ei coreeni”, „mai bine te întorci în țara din care ai venit”, „Am văzut o mulțime de alți idoli chinezi făcând Keun Jeol”, etc.

Yiren a mai atras atenția internauțiilor în noiembrie 2020, după ce i-a spus unui fan chinez în timpul unui apel video cu fanii: „Îmi iubesc țara mai mult decât orice. Vreau să vorbesc cu tine în chineză, dar nu pot pentru că promovez în Coreea, aici sunt multe restricții. Compania mi-a spus să nu vorbesc mult în chineză.”

 

Sursă: Allkpop

Un gând despre „Internauții chinezi o „laudă” pe Yiren din EVERGLOW pentru că nu i-a salutat pe cei dragi de Noul An după stilul coreean

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s