Park Min Young și Song Kang au personalități opuse care simt o atracție puternică în noua lor K-drama romantică

Park Min Young And Song Kang Are Polar Opposites Who Can’t Help Being Drawn To One Another In New Romance Drama

JTBC a dezvăluit un poster teaser pentru viitoarea sa dramă „Weather Forecast People: Cruel Story of Office Romance” (traducere literală)!

„Weather Forecast People: Cruel Story of Office Romance” este o nouă dramă romantică despre munca și viețile amoroase ale oamenilor care lucrează la Administrația Meteorologică din Coreea, serviciul național de prognoză meteo din Coreea.

Park Min Young și Song Kang vor juca rolurile lui Jin Ha Kyung și Lee Si Woo, personalități opuse care par să nu aibă nimic în comun. Jin Ha Kyung este o tipă rece, dar inteligentă și extrem de organizată, care face totul ca la carte și își păstreă viața personală și cea profesională separate. Pasionalul Lee Si Woo, se laudă cu un IQ impresionant de 150, dar este un individ căruia îi pasă doar de vreme și are un spirit liber stângaci, care gândește mereu neconvențional și este hotărât să realizeze orice  își propune inima lui.

În posterul recent lansat pentru drama, Jin Ha Kyung și Lee Si Woo se privesc unul pe celălalt în timp ce stau distanțați la o masă lungă. Tensiunea dintre cele două personaje sugerează că într-adevăr se pregătește o furtună.

Între timp, legenda afișului spune: „Am probleme. Pentru că te plac din ce în ce mai mult.”

Producătorii filmului „Weather Forecast People: Cruel Story of Office Romance” au comentat: „Afișul teaser care a fost lansat pe 7 ianuarie surprinde emoțiile profunde ale actorilor Park Min Young și Song Kang, care pot spune o poveste romantică doar închizând ochii. ”

„Weather Forecast People: Cruel Story of Office Romance” va avea premiera în luna februarie.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s