„Un alt tânăr nu mai este pe piață”… ‘Park Shin Hye ♥’ Choi Tae Joon, prima știre după anunțul căsătoriei

Choi Tae Joon a împărțit primele invitații pentru nunta cu Park Shin Hye. Aflați mai jos identitatea celui care s-a bucurat de primirea invitației la fericitul eveniment.

În după-amiaza zilei de 10 ianuarie, stilistul Kim Woo Ri a postat fotografii și a scris: „Un alt tânăr actor se va căsători? … Acest copil mi-a dat invitația lui de nuntă și a spus timid: „Hyung, mă căsătoresc! Mă vei felicita, nu?’ ㅋㅋ Tae-joon, un copil drăguț care a avut o personalitate atât de bună încă de când era mic, este ca un fiu și un frate mai mic pentru mine… Deoarece acum ai devenit soțul unei femei, sper că vei fi mai fericit~ #ActorChoiTaeJoon #ActressParkShinHye #FantasticCouple #IHopeYouWillLiveHappily””

Kim Woo-ri a apărut în „Human Documentary People is Good” de la MBC, „True Dad Confession” de la Channel A și în programul de divertisment de la tvN „Leaving the Nest 3” și a împărtășit povești despre viața lui fericită de zi cu zi cu soția sa și cele două fiice.

În fotografia publicată, Kim Woo Ri se uită fix la camera foto cu brațele în jurul umerilor lui Choi Tae Joon. Invitația de nuntă pe care a primit-o de la Choi Tae-joon a atras și ea atenția internauților. Anterior, Choi Tae Joon și-a anunțat căsătoria cu Park Shin Hye și, în același timp, vestea despre sarcina lui Park Shin Hye.

Nunta celor doi va avea loc într-o biserică în această lună.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s