7 k-drame romantice, amuzante și ușor de vizionat

7 Fun, Light, And Feel-Good K-Dramas To Watch

Anotimpul de iarnă te face uneori să vrei să vizionezi un serial sau film care e amuzant sau are o poveste de iubire simplă, nu foarte complicată. Poate frigul e un motiv sau, pur și simplu, vrei să petreci timpul uitându-te la ceva relaxant și care să te binedispună.

Mai jos avem o listă cu 7 k-drame din 2021 care sigur te vor face să zâmbești și să te bucuri!

1. “One The Woman” 

„One the Woman” este o comedie despre o procuroare coruptă care încearcă să-și recapete amintirile, suferind de amnezie, și care face schimb de viață cu nora unui chaebol care arată exact ca ea. Honey Lee joacă atât rolulul procuroarei Jo Yeon Joo, cât și cel al norei unui chaebol, Kang Mi Na. Lee Sang Yoon interpretează rolul lui Han Seung Wook, un moștenitor al unui familii de chaeboli care încă mai are sentimente pentru prima sa iubire.

2. “Mr. Queen”

Această producție este un serial istoric fusion despre un bărbat din timpurile noastre, al cărui suflet rămâne captiv în corpul unei regine din timpul dinastiei Joseon. Shin Hye Sun o interpretează pe Kim So Yong, regina în corpul căruia este prins sufletul lui Jang Bong Hwan. Rolul regelui Cheol Jong este jucat de Kim Jung Hyun. Deși pare un conducător naiv și care nu se descurcă, acesta are o latură puternică și încrezătoare pe care o ține ascunsă.

3. “Let Me Be Your Knight”

K-drama îl are în prim-plan pe Lee Jun Young din U-Kiss, care joacă rolul liderului unei trupe k-pop populare, LUNA. Pentru că suferă de somnambulism și alte probleme de sănătate mintală, managerul său o angajează pe In Yoon Joo (interpretată de Jung In Sun) ca medic psihiatru, pentru a trăi cu grupul de idoli. Ceea ce LUNA nu știe este că Yoon Joo nu este de fapt medic.

4. “Hometown Cha-Cha-Cha”

Serialul romance este un remake al filmului “Mr. Hong”, unde acțiunea are loc în satul Gongjin de lângă mare. Shin Min Ah o joacă pe Yoon Hye Jin, un medic dentist frumos și inteligent, care se mută din Seul la Gongjin. Kim Seon Ho îl interpretează pe Hong Doo Shik, care ajută pe toată lumea și deși este șomer, acesta e expert în diferite joburi ciudate.

5. “A Love So Beautiful”

Este remake-ul comediei romantice din China și spune povestea unor elevi de liceu care depășesc perioada adolescenței și devin tineri adulți. So Ju Yeon o joacă pe Shin Sol Yi, o fată veselă și bună, care îl place pe Cha Heon (interpretat de Kim Yo Han), un băiat inteligent, singuratic și conștiincios.

6. “Yumi’s Cells”

Yumi’s Cells” spune povestea unei angajate obișnuite dintr-un birou pe nume Yumi – din punctul de vedere al celulelor sale cerebrale, care îi controlează fiecare gând, sentiment și acțiune. Kim Go Eun joacă rolul principal al lui Yumi, o femeie obișnuită care se luptă cu exprimarea sentimentelor sale, în timp ce Ahn Bo Hyun îl interpretează pe Goo Woong, un dezvoltator de jocuri, care este bun și sincer.

7. “My Roommate Is a Gumiho”

Bazat pe un webtoon popular, “My Roommate Is Gumiho” spune povestea unei studente în vârstă de 22 de ani pe nume Lee Dam (interpretată de Hyeri din Girl’s Day), care înghite în mod accidental mărgica unui bărbat gumiho de 999 de ani (o vulpe mitologică cu nouă cozi) pe nume Shin Woo Yeo (interpretat de Jang Ki Yong), care era aproape de a-și atinge scopul de a deveni om. Amândoi cad de acord să stea împreună până ce Woo Yeo găsește un mod a lua înapoi mărgica de la Lee Dam.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s