T.O.P vorbește despre controversa privind marijuana, tentativa de sinucidere și de ce a părăsit YG Entertainment

Idolul a fost invitat să reprezinte revista Prestige din Hong Kong, iar mai apoi a susținut un interviu unde a vorbit despre lunga sa pauză și planurile pe care le are privind viitorul.

T.O.P a abordat subiectul controversei în care a fost implicat în trecut, legate de cazul cu marijuana. Incidentul a dus la o lungă pauză în carieră, iar artistul l-a descris ca fiind „cel mai rău moment al vieții sale”, apoi a mărturisit: „Am făcut o alegere extremă în urmă cu cinci ani. Abia mai târziu mi-am dat seama cât de multă durere am provocat celor din jurul meu și cât de mult mi-am îngrijorat familia. Datorită muzicii, am reușit să trec peste acea criză. Am scris peste 100 de melodii în decursul a cinci ani. Dorința de a-mi umple raftul cu albume lucrate a reprezentat o forță pentru mine.”

De asemenea, a vorbit despre alegerea de a părăsi agenția YG Entertainment. El a afirmat: „Toți stagiarii sunt supuși unui program de antrenament dur. Ești antrenat să faci ceea ce își doresc ei să faci, asemenea unui robot. Poate că sunt popular, dar nu vreau să-mi descopăr singurătatea interioară. Nu vreau să fiu un producător de roboți. Vreau să fac din oameni artiști adevărați și să îi ajut. M-am gândit mult la formarea unui grup de idoli total diferit față de Big Bang.”

Grupul Big Bang se pregătește pentru o mare revenire în această primăvară, după patru ani de pauză. T.O.P a sugerat că aceasta ar fi ultima activitate de care se ocupă ca fiind membru al trupei. A împărtășit: „Această melodie conține un mesaj pentru fani, explicând pauza trupei. Sincer să fiu, nu vreau să cred și să mă gândesc că este pentru ultima dată când fac asta.”

sursa: naverdaily

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s