Lee Seung Gi spune că sora lui, absolventă a unei universități americane de top, s-a simțit rău în umbra lui

기사 대표 이미지:[SBS Star] Lee Seung Gi Says His Ivy League Graduate Sister Shared She Felt like She Was His Shadow

Sora lui Lee Seung Gi, care a studiat la o universitate americană din Ivy League, i-a mărturisit acestuia că i-a fost greu din cauza celebrității fratelui său.

În episodul din 17 martie al emisiunii de televiziune a SBS „Circle House”, Lee Seung Gi a vorbit despre sora sa.

Lee Seung Gi a spus: „Deoarece am avut atât de mult succes de la o vârstă atât de fragedă, nu pentru că aș fi fost atât de talentat, ci pentru că a fost o perioadă bună și am avut noroc, cred că părinții, rudele și prietenii mei de familie aveau așteptări destul de mari și de la sora mea. „

El a continuat: „Sora mea a studiat în Statele Unite. A mers acolo singură și a intrat la o universitate Ivy League. Și-a făcut și acolo masterul. Acum, s-a întors în Coreea, lucrând pentru unul dintre giganții industriei.”

Dar ceea ce Lee Seung Gi nu știa era o suferință emoțională pe care sora lui a experimentat-o crescând ca sora a lui, a spus el. Lee Seung Gi a declarat: „Știi că trebuie să scrii un eseu de aplicație pentru a intra într-o universitate din Ivy League, nu-i așa? L-am văzut întâmplător și era intitulat „O umbră a fratelui meu”. Habar n-aveam că s-a simțit așa până atunci.”

El a continuat: „Ea a spus că a simțit că e umbra mea din cauza lucrurilor pe care le-am avut și pe care le-am realizat. Nu aș spune că îmi pare rău, dar mă simt rău pentru asta. Încerc mereu să o tratez bine și acesta este motivul.”

El a adăugat: „Dacă nu aș fi fost fratele ei mai mare, simt că ea ar fi primit mai multă atenție și complimente pe care ar fi trebuit să le primească”.

Se spune că sora lui Lee Seung Gi s-a născut în 1992 și este cu cinci ai mai mică decât fratele ei.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s