Lee Sung Kyung și Kim Young Dae stârnesc zvonuri despre o relație amoroasă în teaserul K-dramei “Sh**ting Stars”

Watch: Lee Sung Kyung And Kim Young Dae Spark Dating Rumors In New Teaser For “Sh**ting Stars”

Noul cuplu de pe micile ecrane format din vizualii Lee Sung Kyung și Kim Young Dae se pregătesc să intre în casele noastre printr-o comedie romantică despre o șefă de agenție și o vedetă de top zvăpăiată!

Sh**ting Stars” este o nouă comedie romantică din culisele din industria divertismentului. Lee Sung Kyung va juca rolul lui Oh Han Byul, șeful echipei de relații publice la o agenție de divertisment, în timp ce Kim Young Dae va juca rolul inamicului ei, starul enervant Gong Tae Sung. În ciuda imaginii sale publice impecabile, Gong Tae Sung înnebunește constant personalul de la agenția sa cu comportamentul său imprevizibil.

În noul teaser lansat, Oh Han Byul și Gong Tae Sung sunt suspectați de o  poveste romantică după ce s-au apropiat în mod neașteptat într-o serie de situații diferite. Deși Oh Han Byul neagă că a simțit ceva pentru Gong Tae Sung, cineva îi spune pe un ton neîncrezător: „Dacă ești om, trebuie să fi fost o perioadă în care inima ți-a tremurat [din cauza lui]”.

O altă persoană întreabă: „ Gong Tae Sung, starul de top: ce fel de relație are cu Oh Han Byul?”

În timp ce  între cele două personaje ies scântei, cu Oh Han Byul înjurând furioasă în timp ce se plânge că Gong Tae Sung a făcut ceva „din nou”, legenda întreabă în mod jucăuș dacă toate acele lupte ar putea fi de fapt „răzbateri ale împunsăturilor drăgăstoase”.

“Sh**ting Stars” are premiera pe 22 aprilie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s