Grupuri k-pop care au mai mult de un lider

Aceste trupe k-pop nu se limitează doar la un singur lider!

Fiecare grup din industria k-pop are un membru care îi reprezintă, numit lider. De obicei, liderul este membrul cel mai în vârstă al grupului, dar acest lucru nu este întotdeauna valabil. Rolul unui lider într-un grup k-pop este unul critic. Ei au adesea responsabilități mai mari și au grijă de păstrarea echilibrului.

Cu toate acestea, există unele grupuri în care există mai mulți membrii care dețin acest rol și împart sarcinile între ei. Acest lucru se poate datora faptului că trupa are mai mulți membri sau pur și simplu că gestionează diferite subunități.

Mai jos aveți o listă cu patru astfel de grupuri!

1.ONF

Grupul este împărțit în două subunități: ON și OFF. Hyojin este liderul echipei ON, în timp ce J-Us conduce echipa OFF. Membrii echipei ON au o voce blândă și un farmec mai strălucitor, în timp ce echipa OFF se axează mai mult pe coregrafia intensă.

2.SEVENTEEN

S.Coups este liderul oficial al întregului grup, dar există și alți doi membri care se ocupă de celelalte două subunități ale trupei. Echipa vocală este condusă de Woozi, în timp ce S.Coups conduce echipa Hip-Hop, iar Hoshi cea de dans.

3.NCT

În timp ce Taeyong este liderul întregului grup, subunitățile sunt conduse de diferiți membrii. Unitatea chineză este condusă de către Kun (WayV), iar Taeyong este liderul celorlalte subunități.

4.TREASURE

Grupul este alcătuit din 12 membri, conduși de 2 lideri care preiau responsabilitatea. Choi Hyunsuk și Jihoon, cei mai în vârstă dintre aceștia, sunt aceia care se ocupă de siguranța trupei.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s