Jin din BTS a dezvăluit faptul că se recuperează după intervenția chirurgicală

BTS Jin Distinct Facial Features Say THESE About Himself | KpopStarz

Jin din BTS se recuperează după operație!

În data de 19 martie, agenția Big Hit Music a anunțat faptul că idolul a suferit o intervenție chirurgicală pentru a repara un tendon deteriorat la deget, după ce s-a accidentat în timpul unor repetiții muzicale.

Mai jos aveți declarație agenției!

„Bună ziua! Suntem Big Hit Music!

Am dori să vă oferim câteva informații cu privire la starea degetului accidentat al lui Jin din BTS. În data de 18 martie, vineri, Jin și-a rănit degetul în timpul unor repetiții muzicale zilnice, iar apoi a vizitat un spital din apropiere pentru o examinare. După ce a fost consultat de medici, aceștia ne-au spus că este necesară o intervenție chirurgicală, deoarece un tendon a fost lezat parțial. Drept urmare, a fost operat pentru repararea extensorului de la degetul arătător stâng în după-amiaza zilei de vineri.

Potrivit medicilor, operația a decurs bine. Jin a fost externat din spital sâmbătă, 19 martie, iar în prezent se odihnește. Va purta deocamdată ghips pentru stabilizare și recuperare rapidă. Idolul se va concentra pe odihnă în aceste zile, astfel încât își va putea relua activitățile sănătos.

Vom continua să ne oferim sprijinul în tratamentul de recuperare al lui Jin din BTS, punând cea mai mare prioritate pe sănătatea și siguranța artiștilor noștri. Mulțumim pentru atenție.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s