Daeyeol, liderul Golden Child, se va înrola la sfârșitul acestei luni

Lee Daeyeol, liderul grupului Golden Child, se va înrola pentru seriviul militar obligatoriu în curând.

Pe 21 martie, Woollim Entertainment a anunțat data înrolării în armată a lui Daeyeol. Pe langă anunțul agenției, idolul a venit cu o scrisoare scrisă de mână adresată fanilor, care poate fi citită mai jos:

„Salutare, Goldenness!! Sunt Daeyeol, liderul Golden Child! Dragi fani, sper că o duceți bine. Văd că timpul se încălzește după o altă iarnă. Se pare că a trecut o perioadă de când am scris o scrisoare, dar vă scriu acum să anunț că mă voi înrola pe 29 martie.

În timpul concertului, am anunțat că mă voi înrola, iar acum, după o lună, a mai rămas doar o săptămână.

Voi încerca să servesc timpul necesar fără să creez probleme. Sunt sigur că mă voi descurca bine, cu simțul de responsabilitate și integritate pe care l-am dezvoltat în lunga perioadă de stagiere și timpul în care am fost liderul grupului.

Mulțumită fanilor Goldenness, am reușit să creez amintiri neprețuite ca liderul trupei Golden Child, chiar dacă nu am fost un lider perfect din ziua de 18 august 2017, după 6 ani de stagiere.

Mă voi întoarce sănătos, și sper că Goldenness vor rămâne sănătoși, la fel, și sper că veți susține Golden Child ca un grup de 9 membri. Îmi voi da silința să servesc bine! Îmi va fi dor de voi Goldenness 

Vă mulțumesc din nou pentru amintirile create! Vă voi ține minte mereu!

Voi reveni sănătos! Cu sinceritate, Daeyeol.”

La moment, membrii Golden Child au parte de odihnă după debutul cu succes în Japonia, dar se pare că grupul plănuiește activități în curând.

sursa: 1

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s