5 dintre cel mai urâte ținute purtate de artistele k-pop

Idolii k-pop niciodată nu se sfiesc când vine vorba de stil, muzică sau fie și postările de pe Instagram.

Însă, fanii au descoperit că de fiecare dată un membru primește cele mai urâte ținute, ceea ce unii interpretează acest fapt drept o ”răzbunare” din partea stiliștilor.

1) Jeongyeon din TWICE

După pauzele pe care le-a luat din cauza unor probleme de sănătate, Jeongyeon a revenit anul trecut, însă din cauza tratamentului urmat, a pus câteva kilograme în plus. Fanii au fost îngrijorați de starea ei de sănătate, dar au observat că ținutele pe care le-a purtat au devenit puțin mai ciudate și simple față de cum erau înainte.

Deși Jeongyeon a radiat de încredere pe scenă, fanii cred că stilistul ei nu face o treabă bună. Faniilor nu le-a plăcut nici ținuta din timpul turneului ”Feel Special” din 2019, când ea a purtat o ținută asemănătoare cu o față de pernă. Cu toate că Jeongyeon este frumoasă în orice ținută pe care o poartă, fanii sunt siguri că ea nu este favorita stilistului.

2) Lisa din BLACKPINK

Cu toate că trupa BLACKPINK este cunoscută pentru stilul unic, au fost momente când unele membre au purtat ținute foarte ciudate, în special Lisa. Încă de la debutul fetelor, fanii au observat că Lisa mereu pare că poartă cele mai dubioase ținute.

În timpul primului concert online, membrele erau îmbrăcate în ținute strălucitoare care se potriveau. În schimb, Lisa era îmbrăcată într-o rochie verde, cu mult puf verde deschis și cu niște cizme verzi care nu păreau deloc potrivite, iar fanii au asemănat ținuta cu o varză. O altă ținută ciudată pe care a purtat-o, a fost în 2018, când fetele au cântat piesa ”Ddu-du-ddu-du”, iar Lisa a purtat o salopetă roz bobon și o curea neagră.

3) Yeri din Red Velvet

Uneori Red Velvet poartă ținute destul de ciudate, dar care se potrivesc cu personalitatea membrelor. Însă ținutele lui Yeri au fost cele mai criticate. Fanii s-au plâns că stilistul nu știe să-i scoată în evidență trăsăturile definitorii ale lui Yeri, în special când trebuie să danseze pe scenă.

Un exemplu este ținuta sa de la ”Really Bad Boy”, unde a purtat un crop top și niște pantaloni scurți, ansamblu care nu transmitea o imaginea potrivită. La o altă apariție, Yeri a purtat un crop top, o fustă și niște cizme lungi care atrag atenția doar asupra umerilor săi lați și o fac să pară mai mică.

4) Giselle din aespa

Unii fani de pe Reddit și Twitter au observat că Giselle este des îmbrăcată în ținute plictisitoare. Odată când a dansat pe scenă, a purtat un crop top verde cu niște pantaloni simpli negri. Ținuta părea că a fost făcută în grabă și fără pic de efort depus în înfrumusețarea acesteia.

Multe persoane care nu erau fani au observat ținuta sa din timpul evoluției cu piesa ”Black Mamba” din 2020, unde a purtat o jachetă deschisă la culoare și o fustă simplă care părea ieftină, ce era mai puțin interesantă comparată cu ținutele celorlalte membre.

5) Ryujin din ITZY

Stilistul trupei ITZY a fost criticat de multe ori pentru ținutele ciudate purtate de fete, în special pentru cele ale lui Ryujin, motivul fiind că sunt prea repetitive. Fanii au acuzat stilistul că ”refolosește” ținutele și o îmbracă pe Ryujin cu aceleași crop top-uri și pantaloni scurți de foarte multe ori.

Artista are imaginea de ”tomboy”, adică mai mult cu tentă băiețească, ceea ce ar putea fi o explicație pentru ținutele sale. Totuși fanii au fost enervați de lipsa de diversitate din garderoba sa.

 

sursa: scmp

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s