Bang Chan, Hyunjin și Lee Know din Stray Kids sunt testați pozitivi cu COVID-19

Alți membrii din Stray Kids au fost testați pozitiv pentru COVID-19.

Pe data de 21 martie, compania trupei de băieți, JYP Entertainment, a anunțat fanii faptul că membrii Bang Chan, Hyunjin și Lee Know au fost diagnosticați cu virusul Sars-CoV-2.

Compania a declarat că cei trei au ieșit negativ atunci când au intrat în carantină pe 19 martie. Cu toate acestea, cu o zi în urmă, pe 20 martie, testul PCR făcut de Bang Chan ieșise negativ, dar în după-amiaza zilei de 21 martie, a fost un rezultat pozitiv. De asemenea, Hyunjin și Lee Know au fost inițial testați negativ pe 20 martie, dar pe urmă în dimineața zilei de 21 martie, au fost anunțați că au rezultate pozitive.

O sursă din partea agenției a mai declarat că Bang Chan, Hyunjin și Lee Know au completat vaccinul cu trei doze și în prezent nu prezintă simptome.

Între timp, colegii lor: Changbin, Han și Seungmin au fost și ei diagnosticați cu COVID-19 la începutul acestei săptămâni. Drept urmare, începând cu 19 martie, membrii au intrat în izolare pentru a preveni răspândirea bolii, iar trupa a oprit toate activitățile de promovarea a noului album.

Sursa: allkpop.com

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s