Onew din SHINee se pregătește să lanseze un nou album în luna aprilie

Liderul trupei SHINee intenționează să se întoarcă solo cu muzică nouă.

Pe 22 martie, diverse surse din industria muzicală din Coreea de Sud a anunțat faptul că idolul masculin de la SM Entertainment, compania ce găzduiește trupa SHINee, are de gând să revină luna viitoare cu un nou album. Această veste marchează prima revenirea din partea acestuia de la debutul său cu ”BLUE” care a avut loc în urmă cu 3 ani și 4 luni.

La începutul acestui an, idolul a dezvăluit faptul că dorește să-și facă prima revenire din carieră în acest an la emisiunea ‘My Little Old Boy‘ de pe canalul SBS.

De asemenea, după câteva ore de la această știre, un reprezentant din partea companiei sale a confirmat vestea: ”Este adevărat că Onew va lansa un nou album în aprilie. Vă rugăm să așteptați cu nerăbdare”.

Sursa: allkpop.com

3 gânduri despre „Onew din SHINee se pregătește să lanseze un nou album în luna aprilie

  1. Decemberrain.i and jinki

   Culoarea parului o schimba destul de des..chiar si coafura..dupa evenimentele pe care le are,asa procedeaza cei din industria muzicii kpop!Anul trecut pe vremea aceasta avea parul mov ,probabil era parte din conceptul melodiei ce au scos-o in grup la vremea aceea Don’t call me.E ca si vestimentatia si machiajul..deja o rutină la ei ,ceva foarte obisnuit ..

   Apreciază

   Răspunde
 1. Decemberrain.i and jinki

  Dice – minialbumul lui Onew’Shinee deja e la poartă, au intrat trei teasere ,a trei melodii, pe conturile de pe instagram și you tube.. Cu versuri compuse chiar de el. Voce incredibil de buna,versatila,la nivel înalt..Iar el o persoana superba și în interior și în exterior.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s