Membrii WINNER mărturisesc că le este greu să se deschidă unii față de ceilalți

Membrii WINNER au vorbit despre relația lor complicată și problemele care îi împiedică să se apropie.

Episodul din 25 martie al emisiunii „Oh Eun Young’s Gold Counseling Center” i-a avut ca invitați pe membrii WINNER, care au fost sinceri cu privire la sentimentele lor. Liderul Lee Seung Hoon a mărturisit: „Noi nu prea vorbim despre gândurile noastre lăuntrice. Mă întreb dacă este bine să păstrăm situația de acum sau să ne deschidem mai mult unii față de ceilalți.Kang Seung Yoon a adăugat: „Cei mai mulți dintre noi nu vorbesc despre greutățile prin care trec. Nu cred că am auzit când vreunul din membri a trecut prin momente dificile. Uneori mai glumesc și fac promisiuni că vom rezista pentru totdeauna, însă simt un blocaj între membri.

Kim Jin Woo a dezvăluit și el: „Nu vreau să creez motive de ceartă, așa că nu spun ceea ce gândesc.” Lee Seung Hoon a continuat: „Simțeam că toți membrii au fost puțin sensibili. Poate că sunt singurul care a avut impresia asta. Ceea ce m-a îngrijorat cel mai mult când m-am întors a fost că membrii au probleme de comunicare.

Song Min Ho a întrebat: „Se poate îmbunătăți situația aceasta? Sunt îngrijorat pentru că se simte de parcă am rămas blocați într-o gaură adâncă.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s