V din BTS devine prima vedetă din Asia care strânge un număr record de aprecieri pe Instagram

V din BTS stabilește un nou record pe Instagram!

Pe data de 25 martie, diverse surse din mediul online au dezvăluit că vedeta k-pop din BTS a devenit primul artist asiatic care a adunat peste 19 milioane la o postare cu animalul său de companie, Yeontan, publicată pe contul său personal de Instagram.

Idolul masculin și-a deschis pagina pe această platformă în luna decembrie 2021 și, de atunci, a primit titlul ”regele rețelelor media”, dominând Instagram-ul cu publicările sale media.

Taehyung a reușit acest lucru cu 37,8 de milioane de urmăritori, depășind multe celebrități asiatice care au peste 60 de milioane de urmăritori. În plus, a devenit a zecea celebritate din lume care a depășit acest record, alăturându-se vedetelor Ariana Grande, Billie Eilish și Kylie Jenner.

Alffy Official, un site care analizează tendințele lumii, l-a clasat recent pe Taehyung drept Mega Influencer coreean pe Instagram pentru a treia săptămână consecutivă din martie.

Și asta nu e tot. Idolul a strâns peste 35 de milioane de aprecieri într-o săptămână cu doar trei postări, fiind urmat de membrele BLACKPINK, Jennie și Jisoo.

Din prima zi de la deschiderea contului, Taehyung a dovedit că își merită statutul de celebritate globală cu publicațiile sale de pe rețelele sociale. Și, fără îndoială, vom vedea mai multe recorduri obținute în viitor.

Felicitări!

Sursa: allkpop.com

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s