Lee Joon și Kang Han Na trec de la îndrăgostiți la inamici politici în noua dramă istorică

Lee Joon And Kang Han Na Go From Lovers To Political Enemies In Upcoming Historical Drama

Cei doi actori își prezintă personajele pentru noua dramă istorică!

Red Heart” este o dramă coreeană istorică, care relatează povestea de dragoste sângeroasă dintre Lee Tae (interpretat de Lee Joon), un rege care este nevoit să o abandoneze pe femeia de care e îndrăgostit pentru a supraviețui, și Yoo Jung (interpretată de Kang Han Na), o femeie care trebuie să câștige titlul de împărăteasă pentru a supraviețui.

Lee Joon interpretează personajul lui Lee Tae, regele care visează să conducă o monarhie absolută. Acesta consideră că orice metodă de a-și îndeplini dorința este justificată, așa că nu ar da înapoi dacă ar fi nevoit să facă lucruri ilegale. Cu toate acestea, este forțat să aleagă între monarhie și iubire, după ce începe o bătălie politică între el și Yoo Jung, iubita sa din tinerețe.

În noile fotografii lansate, Lee Joon intră în pielea personajului său plin de carismă, înfățișând un rege puternic și nemilos. În timp ce stă pe tron, acesta pare încrezător, de parcă nimic nu-l va putea învinge.

Legat de personajul pe care actorul îl interpretează, echipa de producție a comentat: „Lee Joon a intrat în pielea personajului după ce s-a gândit mult la modul în care l-ar putea interpreta cel mai bine pe Lee Tae, pornind de la postura sa, ținutele regale, până la fiecare pas și respirație. Vă rugăm să urmăriți cu atenție rolul jucat de actor în „Red Heart”, deoarece acesta va ilustra o multitudine de emoții!”

În noua dramă, Kang Han Na joacă rolul lui Yoo Jung, o femeie cu un suflet libertin și o gândire prea modernă pentru vremea în care trăiește. Yoo Jung este o femeie îndrăzneață, inteligentă, ingenioasă și care are o mulțime de abilități. Când îl întâlnește pe Lee Tae, se confruntă cu o adevărată catastrofă, iar viața ei ia o întorsătură drastică în palat.

Recentele fotografii lansate surprind inocența și frumusețea actriței. Yoo Jung pare o femeie bună la suflet, dar care este hotărâtă să facă orice pentru a supraviețui în palat.

Legat de personajul ei, echipa a comentat: „De parcă ar fi ieșit din scenariu, Kang Han Na s-a sincronizat perfect cu Yoo Jung. Frumusețea ei unică este prezentată prin intermediul unui personaj libertin și îndrăzneț! Actoria acesteia va fi strălucitoare în „Red Heart”, așa că nu uitați să urmăriți drama cu nerăbdare!”

Premierea dramei va avea loc anul acesta.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s