Actori populari care arată cu totul diferit atunci când poartă păr lung

Actorii coreeni nu se tem să încerce o nouă schimbare a părului, mai ales când îl lasă să crească  lung, ceea ce iese în contrast cu tunsoarea lor normală cu care era obișnuit audiența.

1) Lee Min Ho

În timpul conferinței de presă pentru cea mai nouă dramă a sa, „Pachinko”, Lee Min Ho a ridicat un val de uimire în rândul publicului când a apărut cu o tunsoare diferită. Pe lângă costumul său impresionant, el atras atenția din cauza lungimii părului său.

Majoritatea internauților au susținut că tunsoarea nu l-a adus într-o lumină prea bună pe Lee Min Ho. Câțiva dintre ei chiar l-au asociat cu un „unchi”, datorită acestei tunsori. Însă fanii actorului îi iau apărarea și spun că unghiul în care a fost făcut fotografia a fost prost și nu are legătură cu tunsoarea pe care pe poartă.

Cu toate aceste reacții împărțite, majoritatea publicului a așteptat cu nerăbdare noua dramă a sa. „Packincho” a avut premiera pe 25 martie pe Apple TV+.

natalie portman supports cast of pachinko premiere la 594724578

Sốc trước nhan sắc Lee Min Ho trong lễ ra mắt "Pachinko": mũm mĩm, có nếp nhan, lộ dấu hiệu tuổi tác - MOLI Star

The Dazzling Asian Stars at the 'Pachinko' Premiere Red Carpet | Tatler Asia

2) Hyun Bin

Hyun Bin a apărut cu părul lung și cu o barbă crescută la un eveniment, iar din cauza aceasta mulți oameni cred că el arătă mai puțin atractiv cu acest aspect neîngrijit. Însă unii internauți sunt de părere că, actorul experimenta această tunsoare care îi dădea un aer prăfuit și vechi. Alții internauți au susținut că el arată bine doar cu o tunsoare scurtă.

În 2022, Hyun Bin nu a anunțat nici un plan de a se întoarce pe micile ecrane. Publicul este foarte entuziasmat, deoarece la sfârșitul lunii martie s-a căsătorit cu Son Ye Jin, partenera sa din serialul „Crash Landing On You”.

3) Lee Dong Wook

Lee Dong Wook este unul dintre actori care îi stă foarte bine atunci când poartă părul mai lung. Cu niște trăsături faciale deosebite și un ten mai deschis, actorul arată ca un prinț atunci când părul său este mai lung. La începutul acestui an, el a jucat împreună cu Wi Ha Joon într-o dramă numită, „Bad And Crazy”, dar succesul acesteia nu a fost cel așteptat.

În viitor, Lee Dong Wook se va reîntoarce cu drama „The Tail of Nine-Tales 2”, alături de actrița Kim So Yeon și actorul Kim Bum.

Lee dong-wook | Lee dong wook photoshoot, Lee dong wook smile, Lee dong wook goblin

4) Park Bo Gum

Actorul născut în 1993 a primit foarte multă atenție datorită aspectului său tânăr și a tunsorii sale scurte. Însă când a apărut cu părul mai lung, Park Bo Gum a impresionat publicul cu aspectul său matur și chipeș.

Se așteaptă ca Park Bo Gum  să se întoarcă pe micile ecrane, odată ce este eliberat din serviciul militar obligatoriu. După câteva drame care nu au avut atât de mult succes, precum „Encounter”, „Record Of Youth”, fanii așteptă ca actorul să-și recâștige faima de dinainte prin următorul proiect în care va juca.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

5) Lee Jong Suk

Cu o frumusețe cuceritoare, nici o tunsoare nu poate să arate rău pe Lee Jong Suk, chiar și părul lung. Cuvintele ca „sexy”, „misterios”, „masculin” sunt foarte des întâlnite atunci când cineva încercă să-l descrie pe actor atunci când purta părul mai lung.

În ultimii 3 ani, Lee Jong Suk nu prea avut succes cu dramele în care a jucat, însă promite că noua dramă la care va juca împreună cu YoonA, „Big Mouse” va fi una incredibilă.

Lee Jong-suk flexes fit body in new magazine photoshoot | GMA News Online

sursa: kbizoom

Un gând despre „Actori populari care arată cu totul diferit atunci când poartă păr lung

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s