Membrele trupei aespa nu se mai înțeleg atât de bine? Internauții enumeră motivele care au provocat conflictul

Você conhece aespa? | Quizur

În ultima vreme, tot mai multe surse din industria k-pop susțin că membrele trupei aespa nu se mai înțeleg atât de bine, iar așa-zisa lor „prietenie” prezentată în fața publicului este de fapt un mare fake.

Potrivit unor voci, între membre au început să apară mai multe discuții aprinse ca urmare apariției scandalului în care a fost implicată Ningning, acela de a susține sportivi din China. Se spune că Giselle, Karina și Winter sunt dezamăgite de colega lor, deoarece gestul ei necugetat a pătat imaginea trupei, aespa alegându-se cu o mulțime de comentarii negative din partea publicului coreean.

Un alt motiv care a fi provocat neînțelegeri între fete îl reprezintă chiar recentul scandal în care a fost implicată Giselle, atunci când a folosit un limbaj nu tocmai potrivit într-un live de pe Vapp. Fetele sunt dezamăgite, deoarece idolul nu ține cont de regulile impuse de companie și folosește adesea un limbaj necorespunzător, uneori chiar jignitor la adresa celor din jur.

Și asta nu e tot, unele surse susțin că Ningning, Winter și Giselle sunt deranjate de faptul că membra Karina primește cea mai mare atenție din partea agenției SM Entertainment. Aceasta are întotdeauna cele mai bune ținute de scenă, părți în melodii și contracte de publicitate, prin urmare și încasările pe care le primește sunt mai mari comparativ cu restul membrelor.

Conform unui angajat al agenției de la care vine aespa, la moment, membrele nu-și mai vorbesc și refuză să petreacă timpul împreună, de asemenea, evită să se mai antreneze cum o făceau înainte, inclusiv programul de lucru a fost modificat.

Din păcate, reprezentanții de la SM încă nu au venit cu un răspuns pentru a face lumină în acest caz, dar nici nu o vor face, deoarece prezentul articol include o informație total eronată, numai buna pentru întâi aprilie.

Păcăleală!!! Nu renunțăm la tradiție, poate la anul!

Nu uitați să faceți și voi farse, însă țineți cont de ceva: totul doar în limita bunului simț!

4 gânduri despre „Membrele trupei aespa nu se mai înțeleg atât de bine? Internauții enumeră motivele care au provocat conflictul

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s