Cine este membrul WINNER cu cele mai mari câștiguri?

Emisiunea „National Receipt” i-a avut ca invitați pe Kang Seung Yoon și Kim Jin Woo din WINNER la episodul din data de 6 aprilie, acolo unde au discutat printre altele și despre câștigurile personale.

Subiectul a fost adus în discuție de gazdele emisiunii, Kim Sook și Song Eun Yi, care au început prin a spune: „Comedienii câștigă cam la fel, însă există o diferență de venit între idoli. Pot întreba cine este cel mai bine plătit din WINNER?

 

Kang Seung Yoon l-a ales pe Song Min Ho și și-a motivat alegerea spunând că acesta filmează o mulțime de reclame în general. De asemenea, a mărturisit că el însuși ar fi pe locul al doilea la capitolul câștiguri: „Și eu sunt plătit bine pentru drepturile de autor și pentru celelalte activități.

Kim Jin Woo a răspuns cu sinceritate: „Eu aș fi pe locul al patrulea. Lee Seung Hoon cumpără multe, deci cred că este o diferență.” A precizat totuși despre el însuși că preferă să stea în casă și nu iese foarte des.

Cei doi artiști au adăugat că, deși Song Min Ho câștigă cel mai mult, „Seung Yoon face cinste” este o frază destul de cunoscută pentru ei. Gazdele emisiunii au fost curioase de ce liderul WINNER este cel care îi răsfață pe ceilalți membrii, așa că acesta a lămurit situația: „Song Min Ho plătește de obicei când simte el. Dacă nu, nu este genul de persoană care să se ofere să plătească.

Bineînțeles, următoarea întrebare a fost dacă Seung Yoon se oferă să plătească atunci când nu simte, iar răspunsul lui a fost: „Nu o fac dacă nu simt, însă plătesc atunci când mi se spune că o fac. Atunci când am debutat, am primit bani din drepturile de autor pentru melodiile pe care le-am scris, așa că nu am putut să nu plătesc și mi-am răsfățat membrii de câteva ori. Între timp, a devenit o obișnuință.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s