Fetele din IVE vorbesc despre succesul trupei, noua melodie „LOVE DIVE” și altele

IVE On Feeling Pressured By The Success Of “ELEVEN” During “LOVE DIVE” Preparations, Wanting To Promote Overseas, And More

În data de 5 aprilie, trupa de fete IVE a susținut o conferință de presă online pentru a celebra revenirea!

IVE a debutat anul trecut în decembrie cu piesa de succes „ELEVEN”, care le-a adus fetelor 13 trofee câștigate în diferite programe muzicale. Legat de acest aspect, Ahn Yu Jin a comentat: „Nu ne așteptam să primim atât de multă dragoste. Membrele au vorbit despre recunoștința noastră.” Rei a adăugat: „Am vorbit între noi mai mult despre muncă.”

Jang Won Young, care este gazda show-ului „Music Bank”, a spus: „Știu că este greu să obții 13 câștiguri și coroane triple, așa că este o onoare pentru noi că am reușit aceste lucruri. Sunt MC al emisiunii, așa că înmânarea trofeului către trupa IVE m-a făcut să mă simt fericită, lucru pentru care sunt recunoscătoare! Vreau să obținem rezultate bune cu ajutorul acestor noi activități promoționale și să le pot oferi colegelor mele un nou trofeu!”

Fiind un grup care a obținut multă apreciere, nu este de mirare faptul că IVE a primit oferte chiar și din străinătate. Jang Won Young a comentat: „Suntem recunoscătoare pentru dragostea primită! Intenționăm să ne extindem activitățile promoționale chiar și în străinătate, acesta fiind unul dintre obiectivele noastre. Pentru acest lucru, am muncit cu sârguință și am exersat mult.”

Rei și-a exprimat recunoștința față de fanii internaționali spunând: „M-am simțit fascinată și recunoscătoare după ce am urmărit dansurile pe care le-au făcut fanii pe melodia „ELEVEN”. Leeseo a completat: „Sunt fericită că fanii au doborât barierele lingvistice ca să interacționeze cu noi prin muzică! Voi aștepta ziua în care vom putea cânta în fața fanilor de peste mări.”

După succesul trupei cu melodia „ELEVEN”, grupul a fost întrebat dacă a simțit vreo presiune legată de revenire. Liz a răspuns: „Ar fi o minciună să spunem că nu a existat niciun fel de presiune. La momentul debutului, mi-am pus întrebarea: „Oare fanilor le place?” De această dată am avut diferite preocupări, având în vedere sprijinul primit. Am încercat să arătăm o imagine la fel de bună precum dragostea pe care am primit-o noi, așa că vă rugăm să continuați să faceți asta!

Ahn Yu Jin a adăugat: „Chiar dacă abia ce am debutat, suntem fericite când oamenii ne numesc reprezentante ale generației a 4-a de idoli k-pop!”

În ceea ce privește piesa principală, „LOVE DIVE”, Jang Won Young a explicat: „Am încercat să prezentăm un concept care cuprinde farmecul IVE.”, iar Ahn Yu Jin a spus: „Ne-am pregătim să formăm o nouă culoare specifică trupei!”

O altă melodie a albumul single, numită „Royal”, este o piesă pop, ale cărei versuri de rap au fost scrise de către Rei și Gaeul. Rei a împărtășit: „Am vrut mereu să particip la producerea părții de rap, așa că am fost fericită că am putut face asta! M-am consultat cu profesorul nostru și cu Gaeul unnie. Am obținut rezultate bune, așa că vă rog să ascultați piesele!”

În cele din urmă, Gaeul a comentat: „Ne-am consolidat spectrul prin „LOVE DIVE.” Am surprins o atitudine îndrăzneață și independentă prin muzică, așa că veți putea vedea frumusețea trupei IVE, dar și atitudinea!” Ahn Yu Jin a adăugat: „Vom demonstra că merităm porecla de „grup complet” și vă vom prezenta diferite laturi ale grupului!”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s