JTBC dă în judecată internauții care au acuzat drama ‘Snowdrop’ de distorsiunea istoriei

JTBC a confirmat că a luat măsuri legale împotriva internauților care au acuzat k-drama Snowdrop de distorsiunea faptelor istorice.

Controversa s-a iscat anul trecut în martie, când JTBC a dezvăluit intriga serialului „Snowdrop”. Pe baza rezumatului, mulți internauți au acuzat drama că a folosit numele unor persoane, care sunt figuri istorice, fără permisiune, și că povestea lua în derâdere mișcarea democratică din Coreea de Sud. De asemenea, au susținut că s-a romantizat portretizarea membrilor Agenției de Planificare a Securității Naționale, care erau cunoscuți pentru corupție și violență.

Chiar dacă JTBC a dat o declarație unde își cerea scuze în legătură cu controversa din jurul numelui personajului principal feminin, acuzațiile au continuat să curgă, făcându-se chiar și petiții pentru anularea dramei.

Acum, potrivit celei mai noi declarații date de JTBC, postul tv a dat în judecată internauții care au răspândit cu rea-credință zvonuri false despre serial. JTBC – „Din cauza acestor zvonuri și acuzații, actorii au suferit atacuri malițioase online, iar compania de producție și mai mulți sponsori au suferit prejudicii. JTBC a ajuns la concluzia că astfel de daune nu pot fi suferite de fiecare dată când un serial devine subiectul unei controverse. Astfel că, postul a decis să acționeze pentru a reaminti telespectatorilor gravitatea unor astfel de acțiuni.”

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s