Na-Eun părăsește oficial trupa A Pink! + declarația artistei

Na-Eun a părăsit oficial A Pink.

Potrivit The Fact, vedeta se retrage chiar înaintea celei de-a 11-a aniversare a trupei. O sursă din interior a dezvăluit că presupusul motiv al lui Na-Eun este faptul că nu mai găsește un echilibru între activitățile ca idol și cele de actorie. Sursa – „Aceasta a decis că nu mai poate participa la activitățile grupului A Pink din cauza celorlalte activități, care sunt programate în același timp.”

Rapoartele mai susțin că Na-Eun a discutat cu IST Entertainment, YG Entertainment și membrele A Pink despre încheierea activităților sale cu trupa și toate părțile o sprijină. IST Entertainment, de asemenea, a confirmat – „După discuția cu cele două companii și membrele A Pink, Na-Eun a decis să încheie activitățile sale cu A Pink.”

Mai jos aveți declarația acesteia:

„Bună. Sunt Son Naeun.

Mi-am făcut multe griji despre cum ar trebui să spun asta și, chiar și acum, când scriu aceste cuvinte, am emoții.

Voi părăsi trupa A Pink, după 11 ani petrecuți împreună.

Întrucât A Pink reprezintă o familie pentru mine, cu care am petrecut mult timp împreună, am luat această decizie grea după ce m-am gândit mult și, chiar dacă nu este ușor, vreau să devin un Panda (numele fanilor A Pink) și să susțin A Pink de acum înainte.

Membrele… Chorong, Bomi, Eunji, Namjoo, Hayoung…  persoanele care au lucrat din greu pentru A Pink chiar de la bun început, inclusiv personalul de la IST, și fanii, care sunt cei mai importanți dintre toți: când mă uit înapoi la momentele pe care le-am petrecut împreună și la amintirile noastre, nu există mod să-mi pot exprima în cuvinte tot ce simt, dar…

Vreau sincer să vă mulțumesc din adâncul inimii mele tuturor care mi-au făcut tinerețea cea mai frumoasă, care mi-au dăruit această perioadă fericită.

Voi avea tipărit în suflet Son Naeun din A Pink și cred vă voi prezenta lucruri mai frumoase în viitor, ca să nu pătez acest nume. Doar așa vă pot răsplăti.

Vă rog să le oferiți multă iubire trupei A Pink și eu, de asemenea, voi susține sincer grupul.

Până acum, aceasta a fost Son Naeun din A Pink.”

 

Într-o altă ordine de idei, A Pink va lansa un cântec pe 19 aprilie cu ocazia celei de-a 11-a aniversare a trupei. Momentan, nu știe dacă Na-Eun va participa la lansare.

Sursa: (1)  (2)

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s