Membrii VIXX apar împreună în VLive pentru prima dată din 2019

VIXX are prima apariție în grup după o lungă perioadă, iar fanii Starlight sunt într-o stare ușoară de nostalgie, cu lacrimi de bucurie.

Ultima lansare muzicală a trupei a fost în anul 2019, când a fost lansată melodia „Walking„, și tot în acea perioadă grupul a apărut pentru ultima dată în format original. Pe atunci, idolii au început să se înroleze în armată, iar N, Leo și Ken deja au fost eliberați până în prezent. Între timp, Ravi și N au părăsit Jellyfish Entertainment, fără să plece din VIXX, iar Hyuk a continuat activitățile solo, idolul lansând muzică și jucând în drame. Și vocaliștii principali au fost ocupați cu roluri în muzicaluri, iar Leo a fost confirmat pentru primul său rol într-o dramă web, „Happy Ending Outside The Fence” (titlu neoficial). Ravi este ocupat cu gestionarea celor două companii ale sale, lansând constant muzică nouă.

Pe 8 aprilie, cu puțin timp înainte de a zecea aniversare a grupului de la debut, cei cinci membri s-au întâlnit pentru o scurtă transmisiune în VLive, spre marea bucurie a fanilor și publicului. Idolii au salutat fanii în stil pur VIXX, au discutat pe scurt despre cum o mai duc și au răspuns la unele comentarii ale fanilor. Fiind întrerupt mereu, tachinat de colegii de trupă și victimă a conceptului „filmăm pe toți, dar nu și pe cel care vorbește”, liderul N a reușit să motiveze apariția bruscă: „A trecut mult timp de când am apărut împreună, nu-i așa? Chiar dacă ne-ați văzut pe fiecare separat. Am plănuit să ne întâlnim între noi, să facem câteva poze pentru aniversarea noastră, dar am realizat că nu e doar a noastră, este și aniversarea fanilor Starlight. De aceea am decis să venim împreună.”

Printre comentarii a apărut și „Când vom putea să vă vedem împreună (pe scenă)?”, care a primit un răspuns mai lung, dar ambiguu. „Și noi de dorim să vă întâlnim, ne-ar placea să interacționăm direct pentru a sărbători zece ani de la debut. Din păcate, avem alte lucruri de făcut.” a răspuns N, și a continuat: „Asta e trist. Dar, pentru a veni cu un cadou enorm pentru a zecea aniversare, noi muncim să pregătim mai multe, deci ar fi bine să rămâneți cu ochii pe noi.”

Așa cum era de așteptat, cele 13 minute în VLive au adus VIXX in trend pe mai multe platforme de socializare, demonstrând că grupul are un loc special în lumea kpop. VIXX va sărbători zece ani de la debut pe 24 mai. Puteați să vizionați transmisiunea VLive aici.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s