MJ din ASTRO anunță data înrolării în armată

ASTRO’s MJ Tearfully Announces Military Enlistment Date

MJ din ASTRO a anunțat planurile sale de a se înrola în armată luna viitoare!

În data de 9 aprilie, membrii ASTRO au organizat un fan meeting la SK Olympic Handball Stadium din Seul pentru a sărbători cea de-a șasea aniversare a trupei. În timpul evenimentului, MJ a ținut un discurs emoționant în care a anunțat fanii că se pregătește de înrolare în luna mai: „Mă voi înrola în armată în data de 9 mai. Îmi pare foarte rău că vă aduc asemenea informații astăzi, când în sfârșit ne-am întâlnit în persoană după mult timp. Însă tocmai din acest motiv, ziua de astăzi este foarte importantă pentru mine și cred că mi-o voi aminti cel mai mult. Sunt atât de bucuros să îi întâlnesc pe AROHA după atât timp. Mă voi întoarce o persoană mai matură. Vă rog să vă bucurați de această întâlnire până la final și să aveți grijă de membrii mei. Vă mulțumesc tuturor.

După ce MJ a făcut anunțul, agenția Fantagio a venit la scurt timp cu o declarație:

Bună ziua, suntem Fantagio.

Dorim să le mulțumim fanilor AROHA, care au oferit dragostea lor nelimitată trupei ASTRO. Acesta este un anunț cu privire la înrolarea lui MJ din ASTRO.

MJ se va înrola pe 9 mai la centrul de instruire militară, unde își va desfășura stagiul militar și își va îndeplini datoria față de țară. Pentru a preveni răspândirea de COVID-19, ora și locul înrolării lui MJ nu vor fi dezvăluite public și nu va exista niciun fel de eveniment, așa că îi rugăm pe fani să înțeleagă situația.

Vă cerem susținerea necondiționată a lui MJ, care se va întoarce într-o stare bună de sănătate după ce își va îndeplini îndatoririle.

Vă mulțumim.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s