Yunji, Hyogyeong și Yeori părăsesc trupa ARIAZ după ce și-au încheiat contractele cu agenția

În data de 10 aprilie, Rising Star Entertainment a lansat o declarație prin care a anunță plecarea membrelor Yunji, Hyohyeong și Yeori și ARIAZ după terminarea contractelor.

Sihyeon, Dawon și Jueun au ales să rămână alături de agenție și să își continue activitățile în domeniul muzicii, al actoriei și așa mai departe. ARIAZ a debutat în 2019 și a avut o singură revenire în 2021.

Declarația agenției o puteți citi integral mai jos:

Bună ziua, suntem agenția trupei ARIAZ, Rising Star Entertainment.

Dorim să oferim informații care ar putea să întristeze fanii care au susținut trupa în cele mai dificile momente, chiar și în perioada pandemiei de COVID-19.

În data de 24 octombrie 2019, ARIAZ a debutat cu șase membre, acestea fiind Yunji, Hyogyeong, Yeori, Sihyeon, Dawon și Jueun. Pe parcursul a celor doi ani și șase luni, managementul trupei a avut de suferit din cauza pandemiei, iar membrele au fost prinse la mijloc și au suferit mult. În această situație, agenția a vorbit cu membrele și le-a ascultat părerile. Am ajuns la concluzia ca Yunji, Hyogyeong și Yeori să își încheie contractele și să părăsească ARIAZ după 10 aprilie 2022.

În același timp, Sihyeon, Dawon și Jueun își reînnoiesc contractele cu Rising Star. Am decis ca ele să își continue activitățile în domeniul muzicii, al actoriei și așa mai departe, atât sub numele de ARIAZ cât și individual.

Vă rugăm, de asemenea, să le sprijiniți pe Yunji, Hyogyeong și Yeori, care au fost active ca membre ale ARIAZ pentru doi ani și șase luni și care vor munci din greu pentru a-și îndeplini visurile. Vă cerem sprijinul și pentru Sihyeon, Dawon și Jueun, care vor munci pentru a-și îndeplini visurile. Vom dezvălui mai multe informații despre activitățile lor într-un anunț viitor.

Vă mulțumim.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s