Joohoney din MONSTA X e testat pozitiv pentru COVID-19

MONSTA X’s Joohoney Tests Positive For COVID-19

Un nou membru MONSTA X a făcut COVID!

Anunțul a fost făcut de către agenția Starship Entertainment:

Bună ziua.

Acesta este Starship Entertainment.

Ieri (9 aprilie), Joonhoney, artistul agenției noastre, din MONSTA X, a prezentat simptome de durere în gât, așa că a folosit un kit de autotestare. Testul a fost pozitiv, așa că a efectuat un test rapid de antigen astăzi (10 aprilie) și a fost testat pozitiv pentru COVID-19.

Joohoney a făcut trei doze de vaccin COVID-19 și nu are alte simptome în afară de o ușoară durere în gât, așa că în prezent a întrerupt toate activitățile programate și primește tratament la domiciliu separat de membrii MONSTA X, în conformitate cu instrucțiunile autorităţilor guvernamentale de sănătate.

Lansarea mini-albumului MONSTA X „SHAPE of LOVE” va avea loc fără modificări pe 26 aprilie 2022, după cum s-a informat anterior.

Agenția va respecta cu strictețe regulile de carantină, luând în considerare în primul rând sănătatea și siguranța artistului și vom face tot posibilul pentru ca acesta să se poată concentra pe recuperare.

Mulțumim.

MONSTA X se pregătește să revină cu „SHAPE of LOVE” pe 26 aprilie. Deși inițial programau să revină pe 11 aprilie, grupul a ajuns să-și amâne întoarcerea după ce patru membri au fost testați pozitiv în aceeași săptămână.

Îi dorim multă sănătate lui Joohoney!

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s