”Still Life” este ultima lansare muzicală din partea trupei Big Bang?

După cum majoritatea știți, celebra trupă Big Bang a revenit săptămâna trecută cu un nou single muzical.

De îndată ce muzica a fost lansată, single-ul a ajuns pe locul 1 în topurile iTunes din 36 de țări și a doborât diverse recorduri. Mai mult decât atât, fanii au fost încântați și emoționați să audă din nou vocile celor 4 membri pentru prima dată în patru ani.

Cu toate acestea, bucuria revenirii trupei Big Bang părea să fie de scurtă durată, deoarece se speculează că acest single ar fi ultimul înainte ca trupa să se destrame. Un internaut a pornit această discuție pe o comunitate online și consideră că Big Bang a lăsat diverse indicii de despărțire în videoclipul muzical pentru „Still Life”. Internautul a avut grijă să precizeze că articol nu este luat din date oficial nu și că doar sunt speculații.

Autorul a explicat că toți cei patru idoli masculini din Big Bang au apărut separat în videoclip și nu au filmat măcar o scenă împreună.

Acesta a subliniat următoarele lucruri: „În scena lui G-Dragon, idolul este văzut stând în fața fanilor săi, dar la un moment dat parcă ar fi gata să-și ia rămas bun de la Big Bang și se pregătește să-l șteargă amintirile din ultimii ani”.

Apoi, autorul a adăugat: T.O.P este singurul membru de pe o altă planetă, ca și cum ar spune că este departe de ceilalți și simte că trebuie să meargă într-o altă direcție”.

Internautul a mai scos în evidență un verset biblic amintit în scenele cu Taeyang: „Ps 30:11 – Și mi-ai prefăcut tânguirile în veselie, mi-ai dezlegat sacul de jale și m-ai încins cu bucurie”, despre care susține că această frază este modul în care Taeyang ne transmite că este gata să-și amintească timpul petrecut cu Big Bang.

De asemenea, cel care a scris postarea a explicat că Daesung își aduce aminte de clipele din trecut. În cele din urmă, internautul a susținut că membrii pornesc spre un alt loc după ce cuvântul „Life” apare în clip, ca și cum idolii doresc să meargă pe căi separate în viața lor.

Voi ce părere aveți?

Sursa: allkpop.com

3 gânduri despre „”Still Life” este ultima lansare muzicală din partea trupei Big Bang?

  1. zicoji13

    Nu e singurul care a simțit asta. Oricum, nu ai cum să nu speculezi asta, zici că o simți, ți se transmite. Nici eu nu vreau să mă gândesc la asta

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s