Lee Seung Gi și Lee Se Young au confirmat că vor juca în viitoarea dramă ‘Love According to Law’

Lee Seung Gi y Lee Se Young confirmados para reunirse en nuevo drama romántico sobre la ley

Lee Seung Gi și Lee Se Young se vor reuni pentru un nou proiect cinematografic.

Bazată pe un roman web cu același nume scris de Noh Seung Ah, ‘Love According to Law’ este un drama romantică și cu tematică juridică. Acțiunea principală se desfășoară la Law Café, o firmă de avocatură care are și o cafenea. Drama spune povestea proprietarului firmei, care este un procuror cunoscut drept „geniul monstruos” și al unui avocat care conduce cafeneaua.

Drama va fi scrisă de Lim Ji Eun care a lucrat la dramă KBS din 2020, „One Night” și va fi regizată de Lee Eun Jin, care a lucrat la „Baker King Kim Tak Goo”, „My Lawyer, Mr. Joe”, „Good Manager“, „Waiting for Love” și „Feel Good to Die“.

Lee Seung Gi va juca rolul fostului procuror și actualul proprietar al firmei, Kim Jung Ho. Deși este o persoană carismatic, are și o latură pură. După ce a impresionat cu rolurile sale din „Mouse” și „Vagabond”, aceasta va fi prima dată când actorul se va reuni cu Lee Se Young, de când au jucat împreună în „Hwayugi”.

Lee Se Young joacă rolul frumoasei avocate Kim Yu Ri și are o personalitate aprinsă, incapabilă să se abțină în fața nedreptății. Obișnuia să lucreze la o firmă de avocatură cunoscută, dar își dă demisia brusc și își deschide o cafenea.

De asemenea, se spune că cele două personaje principale se cunosc din perioada liceului. Rămâneți aproape pentru mai multe detalii despre acest nou proiect cinematografic.

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s