Un fost stagiar de la Big Hit vorbește despre relația pe care o avea cu membrii BTS

Imagine

Un fost stagiar de la Big Hit Entertainment vorbește despre primele sale impresii referitoare la membrii BTS, relația sa cu aceștia și multe altele!

Kim Ji-Hyun, cunoscut sub numele de Bitoon, a acordat un interviu canalului coreean de YouTube „Daebum’s TV” în care a vorbit despre experiențele sale alături de membrii faimosului grup BTS.

Ji-Hyun și-a început stagiul la Big Hit în anul 2011, pe vremea când avea 18 ani, și a recunoscut că a petrecut mult timp alături de BTS. Aceștia obișnuiau să iasă la masă împreună după antrenamente, dormeau în același apartament își împărțeau bucuriile și greutățile (mai multe informații referitoare la perioada de stagiu a acestuia pot fi găsite aici).

În interviul acordat pentru „Daebum’s TV”, acesta a povestit despre primele sale impresii legate de membrii BTS, despre relația cu aceștia, dar și despre trăsăturile ce le poartă încă de dinainte de faimă.

Primul despre care a vorbit a fost liderul grupului, RM, spunând: „Când vine vorba de Namjoon, am crezut că are calitățile unui lider din primul moment în care l-am văzut. Cel mai memorabil lucru despre el era faptul că era deja faimos pe scena underground. Nu era la nivelul de acum, dar era popular, a lansat până și un mixtape cu Zico […] Prima mea impresie despre el a fost aceea că se pricepe foarte bine la rap. Am simțit că are calitățile unui lider atunci când ne-a adunat pe toți stagiarii pentru a vorbi și a spus „Sper să existe o competiție sănătoasă între noi”

J-Hope a fost următorul membru despre care s-a vorbit pe parcursul interviului. Ji-Hyun a spus despre acesta: „Ni se spunea des că semănăm între noi. Hoseok este de aceiași vârstă cu mine și este un dansator excelent. Noi doi ne înțelegem foarte bine. Când ne întorceam în apartament după repetițiile de dimineață sau când luam o pauză, obișnuiam să ne uitam la „WWE Wrestling” și câteodată dădeam sonorul pe mut și ne duelam între noi pentru amuzament.”

Următorul membru a fost prezentat de reporter ca fiind „popular printre femei”, iar Ju-Hyun a zâmbit atunci când a aflat că este vorba de Jimin. El a declarat: „Jimin a fost ultimul membru ce s-a alăturat agenției. Cred că am petrecut doar 3 sau 4 luni alături de el, ceea ce nu e mult. În opinia mea, el era cel mai pasionat stagiar.” Reporterul l-a întrerupe pe Ju-Hyun și l-a întrebat dacă Jimin era la fel de simpatic și în viața reală, iar acesta a răspuns: „Jimin are foarte mult șarm. Dacă o întreb pe iubita mea sau pe oricine altcineva din jurul meu, chiar și pe managerii de la noul meu loc de muncă, toți or să îmi răspundă că primul membru pe care l-au plăcut a fost Jimin. ”

Următorul membru adus în discuție a fost Suga: „Cred că îi sunt cel mai recunoscător lui Yoongi. El a fost primul membru pe care l-am întâlnit când mi-am început stagiul. Doar ce îmi începuse-m antrenamentele și l-am întâlnit pe Yoongi în apartament. El era din altă lume. Nici nu puteam să îl privesc. Era un tip cu o carismă imensă. Era responsabil cu supravegherea apartamentului și făcea câteodată remarci agresive, dar îi sunt foarte recunoscător deoarece odată m-am simțit foarte rău, iar Yoongi a avut grijă de mine și m-a dus la spital. Am devenit inconștient la spital, iar când m-am trezit a doua zi el era lângă patul meu cu telefonul în mână. L-am întrebat de ce este încă aici si a spus că nu mă putea lăsa singur. A plătit până și factura de la spital.”

Când a început să vorbească despre Jin, Ju-Hyun a recunoscut că acesta l-a intimidat cu frumusețea lui: „La început eram forte încrezător în mine. Am trecut din prima audiția de la Big Hit și îmi spuneam că am trecut datorită talentului meu la dans și modului în care arăt. Însă, când am intrat în apartament și i-am văzut fața lui Jin mi-am spus instantaneu că nu am trecut de audiții datorită modului în care arat. Seokjin este cel mai frumos bărbat pe care l-am văzut în viața reală.”

Jungkook a fost următorul membru despre care a vorbit cu nostalgie, spunând: „Jungkook avea 15 ani (14 ani în vârsta internațională), era în al doilea an de școală gimnazială, iar eu eram în al doilea an de liceu. Jungkook era forte tânăr atunci și vedea din regiunea Busan, așa că vorbea cu un dialect drăguț. Dar acum este foarte diferit, nu mai folosește dialect. Când vine vorba de Jungkook, recunosc că am fost foarte gelos pe el. Este genul acela de geniu. Are foarte multe talente. Odată Jimin, care a făcut în trecut un sport acrobatic, a făcut o mișcare numită „răsucire fără mâini” care era o tumbă făcută fără mâini. Jimin a făcut mișcarea asta doar odată, iar Jungkook a văzut-o și a vrut să încerce și el. Acesta a reușit să o execute perfect din prima încercare. Atunci m-am gândit că Jungkook este cu adevărat înzestrat. ”

Membrul cu care s-a încheiat interviul a fost V. Despre el, fostul stagiar a spus: „Am crezut că Jin avea o față atrăgătoare încă de la început, dar Taehyung era un diamant ascuns. În ciuda faptului că avea aceiași structură osoasă ca acum, părul lui era foarte drept si lipsit de volum. De asemenea, își tăia bretonul într-o linie dreaptă . Dacă mă uit la el acum mă întreb unde este Taehyung pe care îl cunoscuse-m. Acum este foarte arătos.”

Urmăriți întreg interviul mai jos!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s