Membrii THE BOYZ vorbesc despre obiectivele lor, punerea pe primul loc a grupului și multe altele

Într-un interviu recent pentru revista „Singles”, membrii THE BOYZ, Hyunjae, Younghoon, Kevin și New, și-au împărtășit gândurile despre lucrul în echipă, obiectivele lor ca artiști și multe altele!

Younghoon a împărtășit: „Indiferent cu ce membru aș fi, fiecare dintre ei se simte ca cineva familiar și confortabil să îți petreci timpul împreună. Întrucât am reușit să ajungem până aici datorită lucrulului nostru în echipă, vreau să continui să cânt melodii care oferă fanilor liniște și putere să treacă peste greutățile cu care se confruntă.”

Hyunjae și Kevin au discutat despre importanța lucrului în echipă: „Noi credem că atunci când dansăm sau cântăm în fața publicului, nu o facem individual, ci precum o echipă. Atunci este momentul când atingem, ca să zicem așa, perfecțiunea ca echipă. Pentru a ajunge la această perfecțiune și chimie, împreună cu ceilalți membri care sunt foarte talentați, încercăm mereu să ne îmbunătățim pentru ca fanii noștri să fie mândri că susțin un grup atât de valoros.”   

Apoi, Younghoon a dorit să împărtășească de ce melodia „REVEAL” este una importantă pentru el: „Atunci nu am avut o stare de sănătate bună și nu am putut participa la activitățile grupului pentru mult timp. Însă ceilalți membri au reușit să danseze foarte bine și au muncit foarte mult pentru a nu se observa absența mea de pe scenă. Am fost foarte recunoscător pentru înțelegerea lor. Datorită acestui motiv, melodia este una dintre preferatele mele.”

Pentru a accentua importanța conexiunii dintre membri, Younghoon a spus: „Am devenit o forță unul pentru celălalt și așa putem continua drumul spre obiectivele noastre. Ori de câte ori încercăm ceva nou, nu conteză ce este, mi-e frică la început, dar dacă este pentru fani și membrii trupei, atunci încerc orice ar fi, chiar dacă este un concept nou, o melodie, un mesaj sau chiar un simplu fel de mâncare. Dragostea cu care fanii noștri ne susțin este un miracol în sine, iar fiecare moment petrecut cu aceștia este ceva deosebit.”     

Recent, trupa THE BOYZ a anunțat că va avea un turneu mondial „THE B-ZONE”  în mai multe orașe din Statele Unite și Europa în luna mai.

sursa: soompi

Lasă un comentariu