S-a raportat că BLACKPINK va reveni cu un nou album în iunie

Celebra trupă s-ar pregăti de o revenire pentru luna iunie!

Potrivit unui reportaj exclusiv de pe 26 aprilie, se așteaptă ca BLACKPINK să lanseze un album nou în iunie. Recent, chiar unele membre au dat indicii despre o posibilă întoarcere muzicală, inclusiv Jennie care a spus pe canalul ei de YouTube – „Ne vom întoarce în curând. Vă rog să așteptați.”

De asemenea, Jisoo a postat pe Instagram Story două poze care au intrat imediat în atenția fanilor, deoarece potrivit acestora, cântăreața se afla în studioul de la The Black Label, unde de obicei membrele BLACKPINK înregistrează melodiile lor.

Noul album va reprezenta prima lansare marca BLACKPINK din ultimele 18 luni, de la lansarea primului album întreg, ‘THE ALBUM‘, care a avut loc în octombrie 2020.

Sursa: allkpop, kbizoom

4 gânduri despre „S-a raportat că BLACKPINK va reveni cu un nou album în iunie

 1. mariagrafu

  Frt, cat au de gând YG să-și mai bată joc de talentul lor scoțând o piesa pe an sau la doi ani ??? Jur că m-am saturat, nimic nu este ok la acesta companie … Și nu înțeleg de unde atâta succes când ele nu au mai avut măcar o revenire din 2020, și sunt atât de multe trupe de fete care canta, apar la show-uri, au melodii bune, și totuși nu au accesul lor. Nu o zic cu răutate … Mie chiar îmi plac membrele, deși doar separat, pentru ca ele ca și trupa pentru mine nu exista

  Apreciază

  Răspunde
 2. Coraline🥀

  era si timpul pentru o revenire a trupei! desi chiar sper sa revina in iunie si nu sa se razgandeasca YG sa zica ca la toamna, in iarna sau peste 7 ani.. chiar avem nevoie de muzica noua de la fete, si pacat de talentul lor… efectiv o bataie de joc din partea companiei! insa daca e sa aiba comeback, sper sa nu scoata doar o piesa si gata.. urmatorul comeback sa fie peste 5 ani. un album intreg cu peste 10 melodii daca se poate, dar e imposibil din pacate 😔

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s