Suga a produs melodia principală de pe noul album al lui PSY

Suga a produs melodia principală de pe noul album de la PSY!

Pe 25 aprilie, PSY  a anunțat că Suga din BTS a produs melodia „That That” , melodia principală de pe noul album al său.

Posterul melodiei îl reprezintă pe PSY îmbrăcat într-un costum de cowboy ce pare că dansează într-un deșert. El a mai postat și un videoclip intitulat „Cei mai buni prieteni cu 16 ani diferență”  în care explicat despre acestă colaborarea a sa cu Suga și despre echilibrul delicat pe care încearcă să-l mențină când se întâlnește cu noi artiși care sunt mai tineri decât el. El a spus: „Când întâlnesc artiști mai tineri, nu vreau să-i fac să se simtă incomod. Nu vreau să fiu cineva de care este greu să te apropii. El (Suga) nu este numai juniorul în industrie dar este ca un prieten pentru mine. A fost foarte greu să nu simt diferența de ani dintre noi. Dacă el se gândește la mine ca la un prieten, acest lucru este foarte bun pentru mine.”

Suga a vorbit și el despre cum încerca să nu transpire foarte mult în timpul clipului. El a explicat: „La început, deoarece el (PSY) este seniorul meu și cineva care este foarte respectat în industrie, am fost destul de stresat. M-am  simțit ca și cum aș fi lucrat cu un prieten din copilărie. Acest lucru a făcut ca procesul scrierii versurilor să fie mai distractiv. Într-un fel, noi am devenit prieteni.”  

Noul album intitulat „PSY 9th”, care va apărea pe 29 aprilie, se bucură de o gamă largă de artiști care au colaborat la el cum ar fi Hwasa din MAMAMOO,  Crush, Tablo din Epik High etc..

sursa: billboard

Un gând despre „Suga a produs melodia principală de pe noul album al lui PSY

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s