Wonho va debuta în musicalul „Equal” alături de Joochan din Golden Child, Seungsik și Sejun din VICTON + alții

Wonho va debuta ca actor de musical, într-un rol principal!

Muzicalurile devin din ce în ce mai populare printre idolii K-Pop ca o modalitate de a-și etala talentele. Anul acestas există deja numeroase muzicaluri cu idoli K-Pop în rolurile principale!

Astfel, recent, au fost împărtășite câteva știri interesante despre distribuția musicalului „Equal”, care a mai fost jucat din 31 decembrie 2021 până în 20 februarie 2022, și care a anunțat că va fi rejucat cu o nouă echipă de vedete în iunie 2022. Piesa a fost foarte populară în Coreea de Sud și foarte mulți idoli recunoscuți au mers să o vizioneze în trecut, numele său făcând înconjurul rețelelor de socializare.

„Equal” are povestea plasată în Europa secolului al XVII-lea și explorează prietenia dintre un pacient și un medic.

Fanii WENEE au fost printre primii care și-au arătat entuziasmul după ce au aflat că idolul lor, Wonho, a fost distribuit în muzical, în rol principal! Deși Wonho are câteva apariții pe scenă în roluri de suport, acesta va fi primul său rol principal. Ca să nu mai vorbim că piesa marchează debutul său în actoria muzicală.

Wonho va juca rolul lui Theo (interpretat anterior de Baekho (fost membru NU’EST) și Jun.K de la 2PM), un medic dintr-un oraș rural cu o personalitate strălucitoare și sinceră. Tipologia personajului i se potrivește deja foarte bine lui Wonho.

La fancafe-ul său, Wonho a menționat că repetă pentru un muzical alături de oameni buni. Alți idoli distribuiți în noua reprezentația „Equal” sunt Hong JooChan de la Golden Child (care a fost în distribuția originală), Seungsik și Sejun de la VICTON și HyeonSuk de la VROMANCE. Ei vor juca împreună cu alți actori de muzicaluri, inclusiv Kim KyungRok.

Rolul lui Theo va fi alternat pentru diferite reprezentații între Wonho, Kim KyungRok, HyeonSuk de la VROMANCE și Seungsik de la VICTON.

Hong Joochan de la Golden Child și Sejun de la VICTON vor juca rolul lui Nicola (pacientul).

Wonho a menționat în mesajul său că lucrează la o serie de alte proiecte, având cu adevărat  agenda plină, atât de plină încât se pare că doarme cam 4 ore pe noapte.

 

Sursa: kpopmap

 

3 gânduri despre „Wonho va debuta în musicalul „Equal” alături de Joochan din Golden Child, Seungsik și Sejun din VICTON + alții

  1. ness

    wow ce combinație… am văzut ceva momente jucate de baekho și joochan, și mă gândesc dacă ar fi posibil să fie măcar o zi in care joochan să joace cu wonho, chiar m-aș uita (dar mai întâi să știu ce prețuri are metatheater pentru online)

    eu nu știu nimic despre cât de talentat e wonho la actorie, de aia mi se pare un pic straniu

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s