Im Soo Hyang are de ales între Sung Hoon și Shin Dong Wook, în trailerul K-Dramei „Woori The Virgin”

Watch: Im Soo Hyang Must Choose Between Her Baby’s Father Sung Hoon And Boyfriend Shin Dong Wook In “Woori The Virgin” Teaser

K-drama SBS „Woori the Virgin” a lansat trailerul principal, în care personajul lui Im Soo Hyang trebuie să aleagă între tatăl copilului ei, interpretat de Sung Hoon, și iubitul ei, Shin Dong Wook.„Woori the Virgin” este un remake coreean al comediei romantice americane „Jane the Virgin”, care se bazează pe o telenovela venezueleană. Drama este despre o femeie pe nume Oh Woo Ri (Im Soo Hyang) care își menține cu strictețe castitatea înainte de căsătorie, dar rămâne însărcinată după ce are loc un accident în timpul unui control medical.

Legenda de la începutul noului teaser declară: „Drama ei uluitoare este pe cale să se dezvolte”, sugerând povestea neobișnuită de dragoste a lui Oh Woo Ri. Un medic o felicită în timp ce anunță că este însărcinată și ea afirmă ferm: „Este imposibil”.

Acum, Oh Woo Ri trebuie să aleagă între Raphael (Sung Hoon), tatăl bebelușului ei care s-a îndrăgostit nebunește de ea, și Lee Kang Jae (Shin Dong Wook), iubitul ei de multă vreme care i-a rămas cu credință alături. În calitate de CEO al unei companii de cosmetice, Raphael este mai mult decât bogat și competent și spune cu încredere: „De acum înainte, sună-mă oricând dacă ai nevoie de ceva. Pot sa fac orice.”

Pe de altă parte, Lee Kang Jae, un detectiv de crime violente, își arată farmecul dulce în timp ce se abține de la a-și săruta propria iubită pentru a-i respecta dorințele. El îi spune: „Woo Ri, indiferent ce s-ar întâmpla, eu sunt mereu de partea ta”. Oh Woo Ri îi mulțumește pentru că o place și, cu un zâmbet iubitor, el răspunde: „Ești cel mai bun”.

Oh Woo Ri pare descurajată în timp ce se gândește la sărutul ei cu Raphael și spune: „Ar fi fost perfect dacă nu aș fi avut primul meu sărut cu el”. Raphael începe oficial să se amestece în cuplul fericit, iar Lee Kang Jae nu poate să nu fie enervat de prezența lui. Cei doi se angajează într-un război înghețat al nervilor și ajung să bea împreună la competiție. Raphael declară beat: „Eu i-am dat primul ei sărut”, iar Lee Kang Jae remarcă furios: „Acum ai depășit limita.”

Oh Woo Ri se întreabă cu voce tare cu ce bărbat ar trebui să fie. Raphael afirmă că își va asuma responsabilitatea pentru copilul său, dar sentimentele lui pentru Oh Woo Ri sunt autentice, deoarece susține: „M-am gândit că va exista o singură persoană cu care trebuia să fiu. Cred că ești tu, doamnă Oh.”

Nu numai că Oh Woo Ri trebuie să aibă de-a face cu un copil și doi bărbați care sunt îndrăgostiți de ea, dar ea se întâlnește și față în față cu Choi Sung Il (Kim Soo Ro), care pretinde că este tatăl ei!

„Woori the Virgin” are premiera pe 9 mai.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s