Tenul perfect al lui WONYOUNG din IVE atrage atenția internauților

[SBS Star] Everyone Is Talking About IVE WONYOUNGs Flawless Skin in Unedited Photos

De la dans, ținute, prezență scenică, nimic nu le scapă internauților atunci când vine vorba de WONYOUNG din IVE! Nici tenul ei, care a fost pus sub lupă recent. Aflați mai jos ce au avut de spus criticii!

Pe 30 aprilie, grupul de fete IVE o organizat o întâlnire cu fanii în Seul, unde idolii au acordat autografe. La acest eveniment, membra WONYOUNG a fost îmbrăcată cu ținuta de scenă pe care a purtat-o pentru evoluția cu „LOVE DIVE” în timpul înregistrării emisiunii muzicale MBC „Music Core” puțin mai devreme, în aceeași zi.

WONYOUNG avea  părul aranjat cu onduleuri mari, cercei lungi argintii cu lanțuri, asortați cu un colier la fel, bluză sub bust albă, jachetă scurtă bej și pantaloni largi bej. Fanii norocoși care au avut bilet la eveniment au putut să fi facă o mulțime de fotografii/videoclipuri. Aceste numeroase fotografii/videoclipuri ale lui WONYOUNG au fost apoi distribuite online, dar două poze în mod special au atras mult mai multă atenție decât altele.

Imaginile despre care vorbim sunt prim-planuri ale lui WONYOUNG făcute de unul dintre șefii site-ului de fani al grupului de fete și au fost făcute cu o cameră digitală profesională. Autorul a scris: „Apropo, nu am făcut nicio modificare la aceste fotografii”.

Ea a continuat: „A trebuit să le împărtășesc, pentru că pielea ei este pur și simplu incredibilă în ele. A trebuit să fac lumea să știe despre asta”.

În fotografii, WONYOUNG privește în lateral și face o inimă cu mâinile ei. Deși fotografiile nu sunt editate în niciun fel, pielea lui WONYOUNG este de un alb impecabil, nu se vede niciun por, părând foarte fină. pur și simplu impecabilă.

După ce au văzut aceste fotografii, fanii K-pop au lăsat comentarii precum: „Este reală? Cum poate arăta pielea cuiva așa?”, „Serios, trebuie să te naști cu acest tip de piele. Ea s-a născut pentru a fi un Star K-pop!”, „Uau, are totul pe lumea asta, nu-i așa?!” si asa mai departe.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s