HOLLAND a fost bătut de un străin din cauza sexualității sale

news-thumbnail

Primul artist k-pop care a făcut public faptul că este homosexual a fost lovit în față de un străin din cauza sexualității sale.

În data de 6 mai, HOLLAND a povestit pe Twitter o întâmplare recentă șocantă, în care fusese atacat de un străin în timp ce se plimba cu managerul său.

El a scris: „Aseară, mă plimbam prin Itaewon cu managerul meu și un prieten. Deodată, un bărbat străin s-a apropiat de mine și m-a lovit de două ori în față, numindu-mă „un homosexual murdar”. Am rămas cu o cicatrice pe față și mă duc în curând la spital”.

HOLLAND a continuat: „Acesta este evident o nedreptate motivată de ură. Faptul că sexualitatea mea ca fiind gay este publică nu ar trebui să mă expună niciodată la acest tip de violență. Și e valabil pentru toți membrii LGBT+, toți bătrânii, femeile și minoritățile din această lume. Acest lucru încă se întâmplă în 2022 și arată realitatea tristă a drepturilor omului LGBT+.”

El a concluzionat în cele din urmă: „Am raportat la poliție și sper că acest caz va fi rezolvat. Astfel de lucruri nu ar trebui să se întâmple nimănui pe această lume, indiferent cine ești. Mi-aș dori ca lumea noastră să fie plină de mai multă dragoste și speranță, nu ură și violenţă.”

HOLLAND a debutat în luna ianuarie a anului 2018 cu melodia „Neverland”. A devenit primul idol k-pop care a recunoscut că este homosexual din Coreea de Sud.

Ce părere aveți de cele întâmplate?

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s