Youngjae din GOT7 plânge atunci când aude vocea tatălui său la un show radio

news-thumbnail

Youngjae a încercat să nu plângă atunci când a auzit vocea tatălui său în timpul unui show radio, dar nu a reușit.

În timpul difuzării din 5 mai a programului radio al MBC FM4U „Best Friend”, Youngjae, principalul DJ GOT7, a izbucnit în lacrimi. Alături de Woodz, invitatul special al episodului, Youngjae a primit mesaje vocale de la ascultători. Printre ei, a fost unul de la tatăl lui Youngjae.

Tatăl lui Youngjae a început: „Dragă „Best Friend” al lui Youngjae din GOT7!’ Bună, Youngjae. Am auzit că vrei un cadou de Ziua Copilului, nu-i așa? Ei bine, iată! Este jucăria ta cu focă. Am păstrat-o în inima mea, dar ți-o trimit acum. Te iubesc „Best Friend” pentru totdeauna! Fighting!”

De îndată ce Youngjae a ascultat mesajul vocal al tatălui său, a putut fi văzut clar încercând să-și rețină lacrimile. Apoi a explicat: „Aceasta a fost vocea tatălui meu. Am înțeles și eu imediat ce a vrut să spună. Jucăria focă despre care vorbește… Am avut o jucărie focă de pluș de care eram foarte atașată când eram copil. A fost jucăria mea preferată și sincer cred că am ținut-o până am mers la gimnaziu. Așa că da, despre asta vorbește. O dată, jucăria cu focă și-a pierdut ochiul și i-am tot rugat pe părinților să i-l înlocuiască.”

Youngjae a adăugat apoi: „Mi-e atât de dor de voi, mamă și tată. Vă voi vizita curând când nu sunt ocupat. Vă iubesc”.

Apoi când a fost difuzată o melodie, Youngjae a plâns atât de mult încât un membru al personalului a verificat dacă este bine și i-a adus un șervețel.

Aveți emisiunea înregistrată puțin mai jos:

 

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s