So Ji Sub este un geniu care caută răzbunare într-un poster înfricoșător pentru „Doctor Lawyer”

So Ji Sub Is A Genius Looking For Revenge In Chilling Poster For “Doctor Lawyer”

Următoarea dramă a MBC „Doctor Lawyer” și-a dezvăluit posterul principal!

„Doctor Lawyer” este o nouă dramă despre un chirurg genial care devine avocat după ce e acuzat de malpraxis medical și pierde totul din cauza unei intervenții chirurgicale măsluite și un procuror care își pierde singura rudă și iubitul prin aceeași intervenție chirurgicală. Împreună, ei și-au propus să-i pedepsească pe cei care cred că importanța vieții unei persoane poate fi clasificată în funcție de bogăția și puterea omului.

În ceea ce va marca primul său rol dramatic în patru ani, So Ji Sub va juca rolul avocatului specializat în malpraxis medical, Han Yi Han, care și-a schimbat cariera după un incident devastator în sala de operație. Im Soo Hyang va juca rolul lui Geum Seok Young, o procuroare pasionată care crede puternic în dreptate.

Posterul recent lansat surprinde atât trecutul, cât și prezentul lui Han Yi Han, cu legenda prezentându-l drept „chirurg de geniu dublu certificat, care s-a întors ca avocat de malpraxis medical”.

În prezent, Han Yi Han este un avocat îmbrăcat bine, cu o aură puternică, care se uită cool la camera foto, îmbrăcat în costum și cravată. Cu toate acestea, sala de operație plină de sânge, descrisă în partea de jos a afișului – împreună cu poza picioarelor unui pacient aflat pe masa de operație – sugerează cu suspans operația catastrofală care i-a pus capăt carierei medicale.

Producătorii dramei „Doctor Lawyer” au comentat: „În conformitate cu titlul său, drama noastră este condusă de personajul principal Han Yi Han, care stă în centrul poveștii și este atât medic, cât și avocat. Așa că Ji Sub, care este recunoscut drept unul dintre cei mai buni actori din industrie, preia conducerea „Doctor Lawyer” cu actoria și prezența sa puternică. Vă rugăm să arătați mult interes și nerăbdare pentru performanța lui „Doctor Lawyer” și a lui So Ji Sub, care va oferi senzații tari și va face inimile spectatorilor să  bată puternic în cursul lunii mai.”

„Doctor Lawyer”  are premiera pe 27 mai.


Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s