“Yumi’s Cells 2” arată prima imagine adorabilă cu celulele iubirii lui Jinyoung din GOT7

“Yumi’s Cells 2” Reveals 1st Glimpse Of GOT7’s Jinyoung’s Love Cell In New Posters

Fiiind un serial de fuziune în genul K-drama clasic și animație, “Yumi’s Cells 2” oferă noi imagini ale celulelor îndrăgostite ale lui Jinyoung din GOT7 și Kim Go Eun.

Bazat pe popularul webtoon cu același nume, “Yumi’s Cells” spune povestea unei angajate obișnuite de birou pe nume Yumi – din punctul de vedere al numeroaselor celule cerebrale din capul ei care îi controlează fiecare gând, sentiment și acțiune.

Kim Go Eun joacă rolul principal al lui Yumi, o femeie obișnuită care se luptă să-și exprime sentimentele. Primul sezon din “Yumi’s Cells” , care a devenit prima K-dramă care a combinat vreodată acțiunea live și animația 3D, a fost difuzat în toamna anului 2021 și a primit multă dragoste din partea telespectatorilor.

Afișele recent lansate pentru viitorul sezon al doilea al dramei sugerează schimbarea dinamică dintre Yumi și fermecătorul ei coleg Yoo Babi (interpretat de Jinyoung din GOT7), care au fost doar prieteni în sezonul 1.

În sezonul 2, totuși, relația lor pare să fie pe cale să evolueze în ceva mai mult: posterul cu personajul lui Kim Go Eun surprinde celula iubirii lui Yumi arătând emoționată, în timp ce legenda spune: „Vreau să te cunosc mai bine”.

Afișul lui Jinyoung, care oferă spectatorilor prima lor privire asupra celulei de dragoste a lui Yoo Babi, sugerează, de asemenea, relația lor de dragoste în devenire, în timp ce celula de dragoste întreabă: „Este bine să încep acum?”

Producătorii filmului „Yumi’s Cells 2” au remarcat: „Celulele lui Babi, care vor fi dezvăluite pentru prima dată în acest sezon, au o serie de farmece la fel de colorate și diverse ca și celulele lui Yumi. Vă rugăm să așteptați cu nerăbdare să vedeți numeroasele celule colorate ale lui Babi, care vor fi dezvăluite treptat, începând cu celula iubirii sale.

Ei au continuat să adauge: „De asemenea, nu veți dori să pierdeți chimia dintre Kim Go Eun și Park Jinyoung, care va descrie în detaliu schimbările în emoție experimentate de Yumi și Babi.”

Seria 2 începe pe 10 iunie. Veți urmări și acest sezon?

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s