Jiho postează o scrisoare pentru fani după anunțul plecării din Oh My Girl

Jiho și-a exprimat gândurile cu privire la plecarea din Oh My Girl printr-o scrisoare adresată fanilor!

În data de 9 mai, artista a postat scrisoarea pe site-ul oficial Oh My Girl, confirmând că părăsește trupa și pleacă de la WM Entertainment. Mai jos puteți citi textul integral:

Bună, MIRACLE. Sunt Jiho.

Am discutat cu agenția cu privire la viitor de multe ori, însă am hotărât să ne susținem reciproc luând-o pe căi diferite. Voi susține activitățile trupei Oh My Girl în calitate de fan MIRACLE de acum, și nu ca membră.

Nenumăratele conversații purtate în decursul a șapte ani, momentele în care ne-am întâlnit în fiecare zi de luni și sprijinul oferit de MIRACLE sunt lucruri pe care nu le pot uita. Vreau să mulțumesc fanilor pentru că mi-au oferit asemenea amintiri în viață. Datorită vouă, am reușit să mă maturizez și să fiu mai fericită în acești șapte ani. Sper că și voi simțiți această fericire.

Nu mă descurcam foarte bine să-mi exprim gândurile, însă am învățat de la MIRACLE, care mi-au oferit tot mai multă afecțiune. Cum am învățat atât de multe de la fani, voi ști și eu să fiu un MIRACLE incredibil.

Nu vă pot spune foarte multe detalii despre pașii pe care îi voi face în viitor, dar vă promit un lucru. Indiferent de ce se va întâmpla, voi munci din greu pentru a vă răsplăti cu o imagine bună. Haideți să ne susținem unii pe alții și în viitor!

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s